You are here
Home > Actualitate > Stiai ca? Pe o insulă poți fi condamnat la închisoare dacă faci dragoste și nu ești căsătorit
loading...

Stiai ca? Pe o insulă poți fi condamnat la închisoare dacă faci dragoste și nu ești căsătorit

Stiai ca? Pe o insulă poți fi condamnat la închisoare dacă faci dragoste și nu ești căsătorit. Insula Bali e în topul preferinţelor tinerilor din toată lumea

Dacă ai în plan să mergi în Bali în viitorul apropiat ar fi bine să te mai gândeşti sau să te asiguri că eşti căsătorit.

Parlamentarii din Indonezia au făcut o petiţie şocantă pentru lumea civilizată, către Curtea Constituţională. Ei vor să aducă modificări Codului Penal, astfel încât turiştii care nu sunt căsătoriţi, dar fac sex în insula Bali să rişte ani grei de puşcărie.

Ce-i drept este doar o propunere legislativă, însă având în vedere că peste 80% din populaţie este de origine musulmană are toate şansele să intre în vigoare.

Parlamentarii vor pedepse aspre pentru cei care fac sex şi nu sunt căsătoriţi, dar şi pentru cuplurile de acelaşi sex.

Iniţiatorii petiţiei vor ca relaţiile amoroase din afara căsniciei să fie scoase în afara legii, scrie Daily Mail. În felul acesta vor scăpa de orgiile organizate de turişti la beţie şi de alte forme de distracţie care depăşesc normele bunului-simţ.

În plus, îşi exprimă total dezacordul în ceea ce priveşte cuplurile formate din persoane de acelaşi sex.

Sexul, drogurile și alcoolul sunt la ele acasă în Bali
Anul trecut, câteva poze cu nişte tineri care se destrăbălau într-o zonă a Insulei Bali din Oceanul Indian au făcut înconjurul lumii. Este vorba despre Kuta, unde studenții din toată lumea, cu ceva bani în buzunar, îşi îndeplinesc cele mai năstrușnice fantezii.

Tinerii au fost filmați și fotografiați în nenumărate rânduri în timpul actelor sexuale, sărutându-se sau în diferite alte situații jenante și au apărut pe rețelele sociale. Mulți dintre ei au și fost arestați după ce au fost prinși cu droguri.

Kuta a devenit un adevărat magnet mai ales pentru australienii petrecăreți. Din an în an, petrecerile devin mai sălbatice, iar participanții sunt din ce în ce mai dezinhibați. Băuturile ieftine și drogurile găsite la orice colț sunt tot ceea ce-și doresc tinerii, Asta și sex, notează Daily Star.

Lasă un răspuns

Top