You are here
Home > Actualitate > Niciodata sa nu dormi noaptea cu asa ceva pe tine! Avertismentul ginecologilor, pe care toate femeile IL IGNORA!
loading...

Niciodata sa nu dormi noaptea cu asa ceva pe tine! Avertismentul ginecologilor, pe care toate femeile IL IGNORA!

Multi specialisti incurajeaza femeile sa doarma noaptea fara lenjerie intima, intrucat aceasta poate provoca afectiuni.

“Imi sfatuiesc de multe ori pacienţii să doarmă fără lenjerie intimă. Dacă zona intima e acoperită in mod constant, mai ales de un material care nu absorabe umezeala, aceasta se acumuleaza acolo, devenind locul perfect pentru bacterii si afectiuni precuma candidoza,” spune ginecologul Alzssa Dweck pentru revista Shape.

Aceasta problema nu este, din pacate, intalnita doar la femei. Si barbatii care aleg sa poarte chiloti stramti isi pun sanatatea in pericol. Aceasta poate sa reduca considerabil numarul de spErmatozoizi si poate determina aparitia sterilitatii.

 Acelasi medic ginecolog se foloseste de rezultatele unui studiu pentru a atrage atentia asupra faptului ca lenjeria intima poate dauna, sustinand ca in timpul studiului barbatii care au dormit in chiloti stramti au avut un numar de doua ori mai mic de sp*rmatozoizi fata de cei care au ales sa doarma in lenjerie intima mai larga sau fara.Articolu integral e preluat si adaptat la acest subiect aici

Lasă un răspuns

Top