You are here
Home > Actualitate > Olteanca noastra, Madalina Ghenea și iubitul, cei mai pupăcioși la Milano. Ce sexy sunt pe covorul roșu!
loading...

Olteanca noastra, Madalina Ghenea și iubitul, cei mai pupăcioși la Milano. Ce sexy sunt pe covorul roșu!

Ne-au ținut pe jar cu presupusa despărțire, dar acum Mădălina Ghenea și Matei Stratan au revenit la vechile obiceiuri: sărutările pasionale, în public. Cei doi s-au dezlănțuit la Italia, unde au fost în centrul atenției la petrecerile de la Milan Fashion Week. Alături de ei se află și fiica lor, așa că cei doi se împart între petreceri, biberoane și suzete.

Focoasa olteancă s-a dezlănțuit recent pe rețelele sociale, unde a spus, clar și răspicat, că desele ei escapade în străinătate nu o privează de prezența fiicei sale, pe care a adus-o pe lume în luna aprilie. Acum, Mădălina Ghenea (31 de ani) a venit și cu dovezi pentru a le închide gura cârcotașilor și s-a fotografiat alături de micuță, în Italia.

Madalina Ghenea is spotted kissing Matei Stratan after the amfAR gala during Spring Summer 2018 Fashion Week in Milan, Italy.


Pictured: Madalina Ghenea, Matei Stratan
Ref: SPL1586815 220917

Picture by: MCvitanovic / Splash News


Splash News and Pictures

Los Angeles: 310-821-2666

New York: 212-619-2666

London: 870-934-2666

photodesk@splashnews.com

Dar nu doar bebelușa se află cu Mădălina în străinătate, ci și mama vedetei, pe post de bonă, dar și tăticul Matei Stratan, pe post de partener la petrecerile de fițe. Astfel, cei doi reușesc să se și distreze, dar și să petreacă timp cu “comoara” lor, în vârstă de aproape șase luni. Pe 22 septembrie, Mădălina și Matei au fost la petrecerea intitulată “’The New Beginning” (n.r. un nou început), organizată de revista “Vogue”, la Milano.

MILAN, ITALY – SEPTEMBER 22: Madalina Ghenea and Matei Stratan attend the Vogue Italia ‘The New Beginning’ Party during Milan Fashion Week Spring/Summer 2018 on September 22, 2017 in Milan, Italy. (Photo by Venturelli/Getty Images)

Titlul evenimentului li s-a potrivit și lor de minune, ținând cont că practic au luat-o de la început, după o perioadă de incertitudini. Cei doi români i-au făcut fericiți pe fotografi, căci nu au fost zgârciți cu gesturile tandre. S-au sărutat și s-au îmbrățișat non stop. Un al doilea eveniment la care Ghenea și Stratan au acaparat covorul roșu s-a petrecut cu o zi înainte, fiind vorba despre gala “amfAR”. Îmbrăcată în negru cu bucle pe umeri, Ghenea a fost periculos de sexy.

Citeste si: Horoscopul pentru joi, 28 septembrie 2017, Jupiter in Scorpion

2 thoughts on “Olteanca noastra, Madalina Ghenea și iubitul, cei mai pupăcioși la Milano. Ce sexy sunt pe covorul roșu!

Lasă un răspuns

Top