You are here
Home > Actualitate > Noi Dezvăluiri de care smiley nu stie nimic, cu Gina Pistol din Playboy. A înnebunit o întreagă echipă de fotbal
loading...

Noi Dezvăluiri de care smiley nu stie nimic, cu Gina Pistol din Playboy. A înnebunit o întreagă echipă de fotbal

Gina Pistol este, în acest moment, una dintre cele mai cele mai invidiate femei din România. De parcă nu era suficient că, la 35 de ani, arată ca o adolescentă, acum face un cuplu cu cel mai râvnit burlac din showbiz-ul românesc, Smiley.

În urmă cu 18 ani, Gina Pistol își făcea intrarea pe scena mondenă autohtonă din postura de iepuraș Playboy. A fost aleasă în urma unui casting desfășurat la Teatrul Giulești din București și singurul care i-a ghicit potențialul a fost ”tăticul Playboy România” Silviu Dan Boerescu.

”Toată lumea, inclusiv Florin Călinescu, a fost împotriva ei, preferând o fată mult mai provocatoare. M-am opus din răsputeri şi, până la urmă, mi-am impus punctul de vedere”, a declarat Boerescu, într-un interviu mai vechi pentru Click!

Boerescu a ales bine, pentru că Gina a pozat nu mai puțin de patru ori pentru revista iepurașului cu papion, inclusiv pentru coperta numărului 100. Drept urmare, sunt și multe povești de la ședințele foto, unele mai savuroase decât altele.

Noi Dezvăluiri cu Gina Pistol din Playboy. A înnebunit o întreagă echipă de fotbal

Gina Pistol a pozat de patru ori în Playboy

„Gina a plâns, de emoţii, la primul pictorial. Altă dată, la o deplasare la Herculane, în hotel era şi o echipă de fotbal, aflată în cantonament. Au înnebunit-o cu telefoanele în cameră, aşa că, până la urmă, am făcut schimb de camere şi am început eu să răspund la telefon. Dezamăgiţi, fotbaliştii au renunţat să mai sune după cinci minute.

Cu altă ocazie, mergând cu Gina la Cluj, a scăpat şoferul de confiscarea permisului, coborând din maşină şi dând un autograf pe carnetul de amenzi al poliţistului”, a povestit Boerescu.

Lasă un răspuns

Top