You are here
Home > Actualitate > Reacția tatălui Gabrielei Cristea când a aflat că va avea încă un nepoțel. Sunt certați de două decenii
loading...

Reacția tatălui Gabrielei Cristea când a aflat că va avea încă un nepoțel. Sunt certați de două decenii

Eugen Cristea, tatăl vedetei de la Kanal D, este dispus să îngroape securea războiului cu fiica sa, după mai bine de 20 de ani în care nu şi-au mai vorbit. Bărbatul s-a topit de drag după ce a aflat că Gabriela este însărcinată în 15 săptămâni, iar el o să devină din nou bunic.

Naşterea unui copil face minuni în orice familie! Supărările şi certurile trec în plan secund şi aşa pare că se întâmplă şi în familia Gabrielei Cristea. După mai bine de două decenii de supărări şi reproşuri, pe care le-a avut cu fiica sa celebră, Eugen Cristea (65 de ani) este dispus să uite şi să ierte.

Tatăl Gabrielei Cristea (42 de ani), prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine” (Kanal D), şi-a schimbat atitudinea şi a revenit la sentimente mai bune după ce a aflat că va fi din nou bunic. El mai are un nepot şi o nepoţică de la fratele Gabrielei, Emil.

Contactat de Click!, tatăl brunetei a fost destul de rezervat în declaraţii, însă nu şi-a putut ascunde fericirea: “Este o bucurie pentru mine să mai am un nepoţel. Însă, pe lângă asta, eu rămân cu problemele mele grave”, ne-a spus bărbatul, care suferă de diabet şi căruia medicii i-au amputat un picior.

Eugen Cristea şi-ar dori să se împace cu fiica lui, de dragul nepotului

În toamnă, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor deveni părinţi pentru prima oară

Gabrielei Cristea i s-a îndeplinit visul de a deveni mămică, după îndelungi tratamente de fertilizare. Bruneta a reușit, sâmbătă, să aducă pe lume o fetiță. Vedeta Kanal D şi soţul ei, solistul Tavi Clonda (37 de ani), au spus că nu se opresc aici şi că îşi mai doresc copii. De la vârsta de 18 ani, Gabriela a plecat din casa părintească, după multe neînţelegeri cu părinţii.

Lasă un răspuns

Top