You are here
Home > Actualitate > Bizar: Și-a transmis în direct propria moarte! A forțat un șarpe Mamba să îl muște
loading...

Bizar: Și-a transmis în direct propria moarte! A forțat un șarpe Mamba să îl muște

Un cercetător rus care se ocupa de creșterea și studierea șerpilor veninoși,Arslan Valeev s-a sinucis, lăsându-se mușat de un șarpe Mamba, pe care îl avea ca animal de companie. Gestul său a fost cu atât mai șocant cu cât cercetătorul și-a filmat gestul extrem și i-a rugat pe cei care au văzut filmul să o sune pe fosta lui soție și să o roage să vină la el acasă, pentru a o vedea pentru o ultimă dată.

Arslan Valeev suferea din cauza despărțirii de soția sa, pe care o bănuia că l-ar fi înșelat în timpul căsătoriei. Fiind disperat și cu inima frântă a luat decizia șocantă de a-și pune capăt zilelor în timpul unei transmisiuni în direct.

Momentul în care a fost mușcat și cel în carer și-a dat ultima suflare nu au fost înregistrare, dar bloggerul rus le-a arătat internauților mușcătura sângerândă înainte de a opri filmarea. În film, se vede clar cum bărbatul devine din ce în ce mai incoerent, la un moment dat, dându-și ochii peste cap și gemând de durere. Cu ultimele puteri, el a spus numărul de telefon al soției sale și i-a rugat pe toți cei care văd filmul să o telefoneze.

„Este timpul să fac ceea ce trebuie să fac. Dacă, mor, mor și asta este. Voi mai sta puțin alături de voi. În telefonul meu se află un mesaj pentru fosta mea soție… Spune-ți-i Katyiei că am iubit-o foarte mult. La revedere tuturor. Sunați-o pe Katya și rugați-o să vină să mă vadă. Dacă are timp să facă acest lucru, aș fi foarte fericit”, au fost ultimele cuvinte ale lui Arslan.

Citeste si: Horoscopul pentru joi, 28 septembrie 2017, Jupiter in Scorpion

Lasă un răspuns

Top