You are here
Home > Actualitate > Câinele Denisei Răducu de la Ştefăneşti a murit la câteva zile după ce ea a fost înmormântată! Era foarte apropiat de artistă
loading...

Câinele Denisei Răducu de la Ştefăneşti a murit la câteva zile după ce ea a fost înmormântată! Era foarte apropiat de artistă

Cu siguranţă aţi mai văzut astfel de poveşti. Foarte mulţi patrupezi nu pot înţelege moartea stăpânului lor şi la scurt timp mor şi ei. Ei bine, asta s-a întâmplat şi în familia Denisei Răducu. Câinele pe care îl avea la Ştefăneşti a murit la câteva zile după ce artista a fost înmormântată.

Roni, aşa cum îl chema pe patruped, conform unor surse, nu a putut suporta ceea ce s-a petrecut în familia lor şi, deşi era legat pentru că devenise prea agitat, câinele a ros lesa cu care era prins şi a ieşit în stradă, fiind călcat de o maşină.

Mama Denisei Răducu a povestit că artista era foarte apropiată de câine. De fiecare dată când mergea la Ştefăneşti petreceau foarte mult timp împreună, ea aducându-i mâncare şi tot felul de jucării. În zilele de dinaintea înmormântării patrupedul urla şi era foarte agitat, semn că înţelegea foarte bine ce se petrecea în jurul lui.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Lasă un răspuns

Top