You are here
Home > Actualitate > E OFICIAL! Burlacul Daminuță se însoară! Avem detalii EXCLUSIVE
loading...

E OFICIAL! Burlacul Daminuță se însoară! Avem detalii EXCLUSIVE

E OFICIAL! Daminuță se însoară! Avem detalii EXCLUSIVE

Cel mai răsfăţat jucător de fotbal din ţara noastră este de nerecunoscut. De ceva vreme, fostul internaţional Cristi Daminuță iubeşte mai mult ca niciodată, iar acum este hotărât să facă „pasul cel mare”.

Cristian Daminuţă, căci despre el este vorba, a devenit celebru mai mult pentru relaţiile amoroase pe care le-a avut cu diverse bombe sexy din showbiz-ul mioritic decât datorită prestaţiilor de pe terenul de fotbal. Sportivul s-a liniştit după ce o blondină focoasă l-a făcut să se îndrăgostească lulea. Acum după ce şi-a băgat minţile în cap, Cristian Daminuţă este mai hotărât ca niciodată să îi jure iubire veşnică, în faţa altarului, senzualei blondine.

Recent, Cristian Daminuţă a mers în vizită la viitorii socri. Acolo unde ca un adevărat cavaler fotbalistul a cerut binecuvântarea părinţilor fetei. După ce a primit răspunsul mult aşteptat sportivul nu a ratat ocazia de a se fotografia în sânul familiei.

În cariera sa, Cristian Daminuţă a fost legitimat la Poli Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon şi Olimpia Satu Mare. El are 3 selecţii şi un gol marcat pentru România U17, dar şi 4 meciuri disputate pentru România U19.

Lasă un răspuns

Top