You are here
Home > Actualitate > Victimele lui Dani Mocanu au dezvăluit cum le convingea să se prostitueze! Tactica lui era foarte bine pusă la punct
loading...

Victimele lui Dani Mocanu au dezvăluit cum le convingea să se prostitueze! Tactica lui era foarte bine pusă la punct

Victimele lui Dani Mocanu au dezvăluit cum se petrecea totul între ele şi artist. Aduse şi ele la audieri după ce el a fost săltat de mascaţi, fetele au declarat cum reuşea el să le convingă să se prostitueze.

Victimele lui Dani Mocanu au dezvăluit cum le convingea să se prostitueze! Tactica lui era foarte bine pusă la punct

Procurorii au aflat că fetele erau mai întâi cucerite, el promiţându-le că le va cere şi în căsătorie la scurt timp după ce începeau o relaţie.

„Mi-a spus că a fost dragoste la prima vedere, că vrea să îmi arate lumea, că nu a mai iubit pe nimeni ca pe mine. Aveam multe turnee, am văzut Europa cu el. Eram fericită. Chiar părea un om bun. Îmi promisese şi un inel”, este declaraţia unei victime, conform observator.tv.

Unele dintre fete apăreau şi în videoclipurile lui, apoi erau prezentate cămătarilor ca fiind vedete.

„După un concert în Anglia, în camera de hotel mi-a spus că viaţa lui este în pericol. Că este căutat de cămătari, că are datorii şi că sunt singura persoană care îl poate salva. Că trebuie să mă culc de câteva ori cu cămătarii până merge el în ţară să facă rost de bani. L-am iubit, l-am crezut şi am acceptat”, a menționat una dintre victime.

După prima noapte în arest, Dani Mocanu ne-a făcut declaraţii în exclusivitate şi a mărturisit că nimic nu este adevărat şi că totul este o neînţelegere. Totul s-ar fi petrecut la un concert din Anglia.

 

”Este o făcătură, cu siguranță. Eu, la fel ca și alți maneliști, am cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru niște interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, așa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătura între mine și diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întrețin ele, nu există așa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc”, ne-a spus Dani Mocanu, imediat după ce a ieșit din spatele gratiilor, el fiind eliberat, sub control judiciar.

 

Lasă un răspuns

Top