You are here
Home > NEWS > Romania > FLAVIA MIHĂŞAN a rămas fără iubit după ce a fost cerută în căsătorie? Ce s-ar fi întâmplat între cei doi
loading...

FLAVIA MIHĂŞAN a rămas fără iubit după ce a fost cerută în căsătorie? Ce s-ar fi întâmplat între cei doi

Flavia Mihăşan e una dintre cele mai cunoscute asistente TV din showbiz-ul autohton, datorită energiei sale pe care o afişează de fiecare dată când e pe sticlă, dar şi a corpului ei demn de invidiat.

Citeste si: Cât a ÎNDURAT un cățel din cauza felului în care arată! (V I D E O)

În anii de emisiune pe care îi are deja la activ, despre „Vecină“, aşa cum mai este ea supranumită, s-a crezut mereu că are o idilă cu Dani Oţil. Însă, în realitate ea se iubeşte de mai bine patru ani de zile cu un actor pe nume Alexandru Ion, iar recent a şi fost cerută de soţie. (AICI îţi dăm toate detaliile) Însă, acum apar voci din anturajul ei care susţin că cei doi şi-ar fi spus pa-pa chiar la scurt timp după logodnă!

FLAVIA MIHĂŞAN a rămas fără iubit după ce a fost cerută în căsătorie? Ce s-ar fi întâmplat între cei doi

“Flavia nu mai are iubit, e singurică, sau cel puţin aşa se ştie în gaşca ei de prieteni. S-a despărţit de actor, sau au luat o pauză… cert este că pe 25 septembrie n-au sărbătorit cei 4 ani de relaţie. Poate o fi o ceartă de moment, o mică pauză… şi se împacă…”, a declarat o sursă din anturajul Flaviei pentru wowbiz.ro. Mai mult decât atât, Flavia nu a mai postat nici pe conturile de pe reţelele sociale vreo fotografie în care să apară alături de iubitul ei.

Lasă un răspuns

Top