You are here
Home > Actualitate > Imagini în premieră. S-a iubit cu MĂDĂLINA GHENEA şi ANDREEA SASU, iar acum… Celebrul PHILIPP PLEIN a aterizat în România!
loading...

Imagini în premieră. S-a iubit cu MĂDĂLINA GHENEA şi ANDREEA SASU, iar acum… Celebrul PHILIPP PLEIN a aterizat în România!

Celebrul Flavio Briatore, fostul boss de la Formula 1 şi actualmente patron al lanţului Billionaire Couture îşi lansează în seara aceasta primul showroom din România, iar astăzi a sosit pe aeroportul Otopeni alături de faimosul Philipp Plein. Designerul german a devenit cunoscut în România după relaţiile tumultoase cu frumoasa actriţă Mădălina Ghenea, dar şi cu modelul român Andreea Sasu, de care s-a despărţit recent. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, va transmite toate detaliile de la fabulosul eveniment!

UPDATE 21:00 Philipp Plein şi Flavio au ajuns în urmă cu câteva minute în magazin, unde fac fotografii şi socializează cu cei prezenţi.

Exclusiv! Philipp Plein şi Flavio Briatore aterizând la bordul avionului primului. Fotografie realizată pe Aeroportul Băneasa de reporterii DAS (Departamentul de Anchete Speciale)

Imagini în premieră. S-a iubit cu MĂDĂLINA GHENEA şi ANDREEA SASU, iar acum… Celebrul PHILIPP PLEIN a aterizat în România!

Philipp şi Flavio au ajuns la hotel, acolo unde răspund întrebărilor jurnaliştilor prezenţi, dar şi fanilor care abia aşteptau să îi vadă live pe cei doi. Prima cerinţă a designerului german a fost să facă un duş, glumind că nu doreşte totuşi să fie împreună cu Flavio Briatore în duş, ci de unul singur. Surse spun că a mai cerut şi o şampanie în cameră, un Armand de Brignac, aşa ca pentru un client VIP

Philipp Plein şi Flavio Briatore au aterizat pe Aeroportul Otopeni, fiind aşteptaţi de o coloană de maşini de lux! Cei doi au venit cu avionul privat deţinut pe Philipp. Momentan, designerul nu pare să fi fost însoţit şi de actuala iubită, Morgan.

Lux, extravaganţă şi adrenalină. De la boxele de Formula 1 şi până în culisele modei, numele lui răsună puternic şi controversat. Acum, Flavio Briatore ajunge şi la Bucureşti, unde, împreună cu mai tânărul său amic, designerul german Philipp Plein, va bea o cupă cu şampanie în cinstea extinderii afacerilor sale în zona Europei de Est. Dacă Plein are deja de ceva vreme un boutique la parterul hotelului Marriott, Briatore este nou intrat pe piaţa din România. Practic, în seara aceasta, cei doi celebri milionari îşi vor inaugura spaţiile (vecine) pe Grand Avenue

Flavio Briatore a devenit celebru ca patron al echipei de Formula 1 Renault, al clubului de fotbal Queens Park Rangers şi al clubului exclusivist Billionaire, de pe Costa Smeralda, Sardinia. A avut relaţii tumultuoase cu top modelele Naomi Campbell şi Heidi Klum. Celebrul designer Philipp Plein s-a despărţit de Andreea Sasu şi s-a afişat la scurt timp pe Instagram cu noua lui iubită, Morgan Brittany Osman, tot un model. Brittany Osman este şi designer vestimentar, aceeaşi ocupaţie care l-a făcut celebru pe Philipp Plein.

Lasă un răspuns

Top