You are here
Home > Actualitate > Uu bărbat din Roman a amenințat că se sinucide. S-a urcat în chiloți pe acoperișul bisericii
loading...

Uu bărbat din Roman a amenințat că se sinucide. S-a urcat în chiloți pe acoperișul bisericii

Uu bărbat din Roman s-a urcat în chiloți pe acoperișul bisericii și a amenințat că se sinucide, din cauza unui conflict cu administrația cimitirului.

Circ în Cimitirul ”Eternitatea” din municipiul Roman, vineri după-amiază, după ce un bărbat s-a urcat pe acoperișul bisericii și a amenințat că se aruncă în gol.

Uu bărbat din Roman a amenințat că se sinucide. S-a urcat în chiloți pe acoperișul bisericii

Romașcanul de 50 de ani a recurs la acest gest pe motiv că administratorul cimitirului nu i-ar fi plătit o lucrare pe care o făcuse în zonă. La un moment dat, bărbatul s-a dezbrăcat aproape complet, rămânând doar în chiloți. Mai mult decât atât, el a început să arunce cu cărămizi spre cei care se aflau jos și încercau să-l convingă să coboare de pe acoperișul bisericii.

Evident că circul creat a adunat în zonă forțe impresionante de pompieri, polițiști și ehipaje medicale. Nu a lipsit nici soția romașcanului care, împreună cu echipele de negociatori, a reușit să-l convingă să coboare pe scara pe care urcase.

”În urma discuțiilor purtate, bărbatul a fost convins să coboare. Ulterior, a fost preluat de un echipaj medical care i-a acordat un consult de specialitate”, a declarat, vineri, pentru Libertatea, prim adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, Mihai Ciprian Mitrea.

Deocamdată, nu se știe dacă bărbatul își va primi banii pentru lucrarea făcută în cimitir. Cert este că romașcanul de 50 de ani a ajuns la Spitalul Municipal Roman, mai ales că era și băut.

Lasă un răspuns

Top