You are here
Home > Actualitate > 11 tipuri de îmbrățișări care dezvăluie secretele relației tale
loading...

11 tipuri de îmbrățișări care dezvăluie secretele relației tale

Trăim într-o lume de semne subtile, iar semnificația lor poate fi de multe ori fascinantă și foarte revelatoare. Chiar și modul în care o persoană merge ne poate spune multe despre personalitatea ei. Poate una dintre cele mai intrigante semne sunt tipurile de îmbrățișări pe care le facem. Ce dezvăluie modul în care doi oameni se îmbrățișează despre relația lor?
În acest articol vom prezenta subtilitățile care stau la baza îmbrățișărilor noastre, după spusele experților. Pe care dintre acestea le observi la tine și la cei din jurul tău?

Protectorul
1
Este o îmbrățișare care transmite sentimentul de securitate. Persoana care își pune brațele în jurul taliei persoanei din față oferă stabilitate și își asumă un rol protector. Această poziție dă o mare doză de încredere în relație și arată că grija unuia față de celălalt este foarte importantă. „Prin acoperirea spatelui, el îți transmite că vrea să te protejeze”, scrie Patti Wood, un expert în limbajul corpului și autorul cărții „Succes Signals„, un ghid de citire a limbajului corpului.

Netezirea spatelui
2
O îmbrățișare care exprimă liniște. Fiecare persoană netezește spatele celuilalt, amintindu-și reciproc cât de mult le pasă cu adevărat. Acest mod de îmbrățișare exprimă vulnerabilitate și sinceritate. „Spatele este o parte foarte vulnerabilă a corpului. Nu-ți poți vedea spatele, deci atingerile sunt uimitoare”, scrie Wood. Netezirea spatelui este modalitatea de a oferi confort celui pe care îl îmbrățișezi.

Lovitura ușoară pe spate
3
Aici este vorba de prietenie și camaraderie. Fiecare persoană lovește încetișor spatele celeilalte persoane în semn de confort. Nu există un sentiment de intimitate implicat în această îmbrățișare. Această poziție nu reprezintă romantism sau apropiere. Este mai mult specifică relației de rudenie. „Este modul în care bărbații își îmbrățișează prietenii, nu este romantic deloc”, afirmă Dr. Christopher Blazina, autorul cărții „The Secret Lives of Men”. „Când un tip te îmbrățișează frecvent în acest mod, înseamnă că relația nu este în creștere.”

Dansul Lent
4
Dansul lent este despre dragoste, dragoste și iar dragoste. Acest tip de îmbrățișare este tipic pentru dragostea tânără sau iubirea timpurie. Dacă, îmbrățișezi partenerul astfel chiar și după mulți ani de relație, acest lucru demonstrează că dragostea dintre voi este vie.

Brațul în jurul gâtului
5
Specifică pentru oamenii care sunt cu adevărat parteneri în toate. Această îmbrățișare este reprezentativă mai degrabă pentru prietenii la cataramă, decât pentru cei atașați romantic. Doe Zantamata scrie: „Prietenii buni te ajută să găsești lucrurile pe care le-ai pierdut, cum ar fi zâmbetul, speranța și curajul”. Atunci când utilizați acest tip de îmbrățișare vă conectați din punct de vedere fizic la nivelul legăturii emoționale.

Lacătul
6
Este tipul de îmbrățișare care sugerează teama de a da drumul. Ambii oameni se îmbrățișează cât de strâns pot, deoarece storc și ultima picătură de aer care îi desparte. Această poziție descrie angajamentul profund și faptul că persoanele nu vor să fie despărțite. Autorul Caroll Bryant scrie: „Dragostea trebuie să fie ca o plapumă cusută de bunica, care să te învelească într-o dimineață rece de iarnă”. Acest tip de îmbrățișare exprimă frica pe care o ai că atunci când îi vei da drumul cealaltă persoană va pleca. Ești dispus să stai cu ea chiar acolo unde te afli.

Îmbrățișarea care te înaripează
7
Îmbrățișarea pasiunii și dorinței. Creează o conexiune profundă și demonstrează dorința constantă pe care o au cei implicați, unul față de celălalt din punct de vedere fizic. Gabriel Garcia Marquez scrie: „Sexul este consolarea pe care o ai când nu poți avea iubire”. Așadar, chiar dacă dragostea nu durează în timp, cel puțin relația fizică este bună.

London Bridge
8
O astfel de îmbrățișare păstrează o distanță cât mai mare față de cealaltă persoană. Se apropie doar partea superioară a corpului, în timp ce restul se află la o distanță destul de mare. Este o imagine care reprezintă dezacord sau incomoditate în relație. Luis Miguel afirmă: „Îmi păstrez sănătatea mintală păstrând distanța”. Cu o îmbrățișare de acest gen, se demonstrează că nici unul dintre voi nu vrea să fie, de fapt, aproape de cealaltă persoană. Unii oameni nu sunt predestinați să fie mai mult decât simple cunoștințe.

Ochi în ochi
9
Spune totul despre legătura sufletească. Orice formă de îmbrățișare ar fi aceasta, menținerea contactului vizual are cea mai mare importanță. Această poziție este specifică iubirii profunde și rudeniei. De asemenea, permite să citești adânc în sufletul celuilalt. Conexiunea este puternică și probabil de neclintit.

Păpușa din cârpă
10
Această poziție demonstrează dezechilibrul profund între sentimentele pe care le ai pentru celălalt. Un proverb spune că „prietenia este o stradă cu două sensuri”. E bine, dacă acest lucru este corect, atunci prietenia dintre voi nu este adevărată. Indiferent de efortul pe care îl depune o persoană ca această relație să meargă, este imposibil fără niciun fel de reciprocitate.

Hoțul de buzunare
11
Îmbrățișarea confortului și liniștii. Demonstrează cât de relaxată și confortabilă este relația ta. Nu trebuie să muncești din greu pentru ca parteneriatul să reușească. „Când tăcerea dintre doi oameni este confortabilă, știi că ai găsit iubirea” afirmă Ritu Ghatourey. Acest lucru este valabil și pentru îmbrățișări. Când găsești confortabil să bagi mâna în buzunarul partenerului tău pentru a-l îmbrățișa, știi că ești într-o relație superbă.

Lasă un răspuns

Top