You are here
Home > Actualitate > Creatoarea de modă Andra Dumitrascu a organizat o defilare de modă într-o stație de metrou din Paris
loading...

Creatoarea de modă Andra Dumitrascu a organizat o defilare de modă într-o stație de metrou din Paris

Creatoarea de modă berlineză de origine română Andra Dumitrascu a oferit vineri o defilare de modă improvizată pe peronul unei stații de metrou din Paris, în plină oră de vârf.

Creatoarea de modă Andra Dumitrascu a organizat o defilare de modă într-o stație de metrou din Paris

Tânăra stilistă a explicat că din motive de organizare a fost nevoită să renunțe la defilarea de la Centrul Pompidou, cum era prevăzut, și s-a gândit că o stație de metrou era locul cel mai potrivit.

„Îmi place adrenalina, instabilitatea situației”, a declarat ea AFP.

Parada modei, care a avut loc la stația Rambuteau, a fost organizată fără autorizație.

„Dar a meritat să ne asumăm riscul”, a declarat Andra Dumitrascu, care a făcut studiile de design vestimentar la Viena, înainte de a deschide un butic cu diferite mărci la Berlin și de a-și lansa propriul brand în 2016.

Show-ul a avut loc în câteva minute: organizatorii au încercat să degajeze peronul unde o muzică industrială evoca zgomotele unei uzine în plin lucru.

Manechinele au avansat în mijlocul pasagerilor, care urcau și coborau din metrou, într-un du-te-vino continuu. Invitații au filmat cu telefoanele mobil acest spectacol improvizat.

Metroul a fost cel mai bun loc pentru a prezenta o estetică „undergroung” și un spectacol care s-a desfășurat la marginea Săptămânii Modei de la Paris.

Colecția primăvară/vară 2018, intitulată ‘Kebaby’, este marcată de un aer juvenil care mizează pe ținute cu influențe sport și pe universul petrecerilor rave îmbinând totodată moda unisex.

Poate fi purtată atât de fete cu părul tuns periuță, cât și de băieți cu ochii fardați. Siluetele tinere au afișat, când pudoare când goliciune, îmbrăcate în materiale techno de o mare fluiditate.

Lasă un răspuns

Top