You are here
Home > Actualitate > Mai multe atacuri cu cuțit în Marea Britanie. Doi morți și mai mulți răniți în Londra, Manchester, Birmingham și Sheffield
loading...

Mai multe atacuri cu cuțit în Marea Britanie. Doi morți și mai mulți răniți în Londra, Manchester, Birmingham și Sheffield

Două persoane au fost ucise și mai multe rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în principalele orașe din Marea Britanie într-o serie de înjunghieri care nu par să aibă legătură între ele, scrie The Guardian.

Printre victimele rănite se află și un băiat de 14 ani care este în stare foarte gravă după ce a fost înjunghiat în spate cu un cuțit în fața unei moschei din Birmingham.

Poliția a declarat că adolescentul a suferit mai multe răni prin înjunghiere în atacul din zona Heath Small. El a fost transportat la spital. Detectivul Jim Colclough, cel care coordonează echipa de investigații, a declarat: „O investigație este în curs de desfășurare pentru a-i identifica pe cei responsabili. Este un eveniment tragic care a băgat un băiețel în spital”.

Și în Londra, a fost lansată o investigație de crimă după ce un bărbat a fost găsit înjunghiat și a murit ulterior. Polițiștii au fost chemați să intervină la un conflict izbucnit pe strada Ropery din Bow. Acolo au găsit victima care a fost înjunghiat în strada.
Un purtător de cuvânt al poliției a spus că nu au fost făcute arestări.

În Manchester, poliția apelează la martori după ce un om a fost înjunghiat mortal în timpul unei lupte lângă Deansgate, în centrul orașului. La ora 2.50, poliția a fost chemată să intervină într-o luptă în care au fost implicați mai mulți bărbați și femei.
Un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost înjunghiat în gât și a murit ulterior la spital.

Mai mulți oameni au fost duși la spital cu leziuni, inclusiv un bărbat care a fost lovit cu un pahar și două femei, cu vârsta cuprinsă între 19 și 21 de ani.

În Sheffield, cinci persoane au fost rănite în două incidente separate produse în centrul orașului.
Patru persoane au fost arestate în legătură cu incidentele care au avut loc sâmbătă dimineața, a declarat poliția din South Yorkshire.

Lasă un răspuns

Top