You are here
Home > Actualitate > Camera Deputaților vrea să cumpere 50 de scaune ergonomice, cu peste 100.000 de lei și să renoveze toaletele cu 1,7 milioane lei
loading...

Camera Deputaților vrea să cumpere 50 de scaune ergonomice, cu peste 100.000 de lei și să renoveze toaletele cu 1,7 milioane lei

Camera Deputaților se pregătește intens pentru găzduirea Adunării Parlamentare NATO, care va avea loc în perioada 6-9 octombrie, la Palatul Parlamentului. În acest sens, deputații au lansat un anunț de licitație publică pentru achiziția a 50 de scaune ergonomice, a căror valoare estimată este de 105,042.02 lei. Achiziția face parte dintr-o serie mai mare de cheltuieli pe care Parlament, prin cele două Camere, le-au făcut în ultimele luni, pentru evenimentul internațional la care sunt așteptați aproape 1.000 de participanți din toate statele membre NATO.

Criteriul de atribuire pentru achiziția scaunelor ergonomice este prețul cel mai mic, iar finanțarea se face din bugetul instituției. Data limită pentru depunerea ofertelor a fost 27 septembrie.

Nu este singura achiziție pe care Parlamentul o face pentru acest eveniment. Camera Deputaților vrea să repare și toaletele din Palatul Parlamentului, și este dispusă să plătească nu mai puțin de 1,792,985 lei pentru lucările de renovare.

La începutul lunii, deputații au mai achiziționat 250 de scaune de vizitator, tot pentru Adunarea Parlamentară a NATO.
Parlamentul a cumpărat în această vară de la frigidere, la cuptoare cu microunde și cafetiere, toate pentru oaspeții care vor veni în octombrie la București. Este vorba desăre un eveniment de amploare, la care vor participa peste 800 de oficiali din toată lumea. Pentru asta s-a suplimentat bugetul Parlamentului cu peste 15 milioane de lei.

În luna mai, Camera Deputaților a demarat achiziția a 25 de mașini de protocol, pentru Adunarea Parlamentară NAT), pentru delegatiile oficiale. A cumpărat limuzine de culoare negru metalizat, de lux, de 4000 cc, cu tapiţerie din piele, scaune încălzite și temperatură reglabilă individual. Valoarea contractului a fost de peste un milion de euro, potrivit anunțului de licitație, de pe SEAP.

Lasă un răspuns

Top