You are here
Home > Actualitate > Doi polițiști din Arad, reținuți de DIICOT pentru trafic de droguri. Ar avea o plantație de canabis
loading...

Doi polițiști din Arad, reținuți de DIICOT pentru trafic de droguri. Ar avea o plantație de canabis

Doi polițiști din Arad, reținuți de DIICOT pentru trafic de droguri. Oamenii legii sunt bănuiți că ar avea o plantație de canabis, la marginea unei păduri. Unul dintre polițiști a fost prins, în timp ce se pregătea să recolteze plante halucinogene, împreună cu un prieten.

Cei doi polițiști și un prieten al acestora au fost reținuți deoarece s-ar fi ocupat cu creșterea canabisului pe un teren situat în apropierea unei păduri din localitatea Iratoșu, județul Arad.

Procurorul Miron Codrin a precizat, pentru aradon.ro, că agenții de poliție, care lucrează în cadrul unei secții din cartierul Micălaca din Arad, erau în atenția anchetatorilor încă din luna iulie.

„Unul dintre poliţişti şi prietenul lor au fost prinşi în flagrant când intenţionau să recolteze din cultura ampalsată în extravilanul localităţii Iratoşu. Al doilea agent de poliţie a fost ridicat de acasă. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă”, a declarat, pentru sursa citată, procurorul Miron Codrin.

Totodată, procurorii au efectuat şi percheziţii domicialiare în acest caz. Anchetatorii spun că au dovezi privind implicarea celor trei bărbaţi în trafic de droguri de risc.

One thought on “Doi polițiști din Arad, reținuți de DIICOT pentru trafic de droguri. Ar avea o plantație de canabis

Lasă un răspuns

Top