You are here
Home > Actualitate > Neinteresante > Iată ce vei simţi, când vei găsi dragostea adevărată!
loading...

Iată ce vei simţi, când vei găsi dragostea adevărată!

Iubirea adevărată nu te va invita la o cină romantică şi nu-ţi va vorbi dulcegării până la 5 dimineaţa, pentru ca apoi să te trimită de una singură acasă.

Ea nu va trezi speranţe false, ci te va face să aspiri spre lucruri cu adevărat valoroase. Ea nu te va hrăni cu promisiuni, dar te va impresiona cu acţiuni semnificative.

Iubirea pe care o meriţi va fi clară. Ea nu va avea nevoie de explicaţii şi nu va provoca întrebări suplimentare.
Dragostea adevărată nu-ţi va cauza durere. Ea nu te va lăsa suferindă, plină de răni şi traume psihologice. Ea nu va fi nici matură, nici infantilă. Ea nu te va învinui şi nu te va face să plângi nopţi întregi. Ea nu va trânti uşa şi va pleca, în toiul unei cerți dramatice.

Dragostea pe care o meriţi nu te va face să te urăşti pe tine însăţi. Ea îţi va accepta toate greşelile din trecut şi nu te va blama niciodată pentru ele. Ea te va ajuta, ori de câte ori, vei avea nevoie de ajutor, fără ca să-i ceri asta.

Ea va fi gata să-ţi asculte grijile, temerile şi visele, chiar şi la miezul nopţii, după o zi grea de muncă.
Dragostea pe care o meriţi te va privi ca pe o operă de artă. Ea îţi va accepta defectele şi-ţi va admira imperfecţiunile, ca şi cum ele ţi-ar amplifica frumuseţea şi individualitatea.

Ea îţi va cere iertare, ori de câte ori, ţi-a frânt inima, chiar și fără intenție. Dar ea îţi va mai cere iertare şi când nu a greşit cu nimic, doar pentru a te face fericită.

Dragostea pe care o meriţi va fi o prioritate pentru tine și tu pentru ea. Ea te va respecta şi îți va aprecia toate ideile, aspiraţiile şi planurile tale. Ea va vedea în tine frumosul, ori de câte ori tu nu-l vezi. Ea va fi susţinerea, motivaţia şi inspiraţia ta. Ea va fi o altă parte a ta, cea care te-ar completa, dar nu te-ar defini totalmente.

Dragostea adevărată te va fascina prin simplitatea ei şi cu siguranţă te va găsi, pentru că o meriţi!

Lasă un răspuns

Top