You are here
Home > Actualitate > VIDEO/ Atac armat în Las Vegas. Două persoane ucise și 24 de răniți. Un suspect a fost anihilat de polițiști
loading...

VIDEO/ Atac armat în Las Vegas. Două persoane ucise și 24 de răniți. Un suspect a fost anihilat de polițiști

Atac armat în Las Vegas. Cel puțin un bărbat înarmat a deschis focul la un festival de muzică, în zona cazinoului Mandalay. Două persoane au fost ucise și alte 24 rănite. Un suspect a fost împușcat, însă autoritățile i-au sfătuit pe oameni să evite în continuare zona. Motivul atacului este necunoscut.

UPDATE ora 10.30: Poliția din Las Vegas a anunțat că niciun alt atacator nu mai este în zona în care se desfășura festivalul de muzică. Anterior, oficialii au declarat că un suspect a fost anihilat, însă au îndemnat oamenii să evite în continuare zona, pe măsură ce ofițerii verifică zona.

Ce se știe până acum:

Cel puțin două persoane au murit și 24 au fost rănite, după ce un atacator a deschis focul la un festival country, care se desfășura în aer liber, în apropiere de Mandalay Bay Hotel din Las Vegas
14 persoane rănite sunt în stare critică, potrivit unui purtător de cuvânt al spitalului University Medical Center, unde au fost transportați răniții
Sute de oameni au fugit de la fața locului, după ce s-au auzit primele focuri de armă
Atacatorul a folosit o armă automată, după cum se aude în înregistrările publicate pe rețelele de socializare

UPDATE ora 10:06. Poliția din Las Vegas a confirmat pe Twitter că unul dintre suspecți a fost anihilat. Polițiștii sfătuiesc oamenii să stea departe de zona unde a avut loc atacul armat.

Potrivit unor surse neconfirmate deocamdată de autorități, numărul persoanelor rănite în atacul armat a crescut la 70.

UPDATE ora 10:00. Aeroportul din Las Vegas a fost închis în urma atacului armat.

UPDATE ora 9:48. Poliția transmite că cel puțin un agresor a deschis focul în timpul concertului. Cel puțin două persoane au fost ucise și alte cel puțin 20 au fost rănite.

Polițiștii din Las Vegas au intervenit în zona cazinoului Mandalay, unde s-a deschis focul în timpul unui festivalului de muzică country Route 91 Harvest Festival.

Imaginile filmate arată cum sute de persoanese adăpostesc din calea gloanțelor. În înregistrări se aud și focuri de mitralieră, în timp ce concertul este în desfășurare. „Sunau ca niște artificii”, au relatat martorii.

Până în acest moment nu există informații cu privire la numărul victimelor. Mai multe persoane rănite de gloanțe au fost transportate la University Medical Center din Las Vegas, potrivit purtătorului de cuvânt al unității medale, transmite CNN.

Atacatorul a reușit să fugă și este căutat de oamenii legii.Știre în curs de actualizare.

Lasă un răspuns

Top