You are here
Home > Actualitate > Azi încep înscrierile pentru Loteria Vizelor 2019. Ce reguli noi au introdus autoritățile din SUA
loading...

Azi încep înscrierile pentru Loteria Vizelor 2019. Ce reguli noi au introdus autoritățile din SUA

Marți, 3 octombrie, încep înscrierile pentru Loteria Vizelor 2019, înregistrarea electronică fiind posibilă până în luna noiembrie.

Azi încep înscrierile pentru Loteria Vizelor 2019. Ce reguli noi au introdus autoritățile din SUA

Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite, Loteia Vizelor 2019, va începe marţi 3 octombrie 2017 la orele 19:00 (ora României). Aceasta va rămâne disponibilă numai până marți 7 noiembrie 2017 la orele 19:00 (ora României), informează Ambasada SUA la București.

Pentru a participa la Loteria Vizelor 2019 trebuie să accesaţi pagina de internet a Departamentului de Stat, www.dvlottery.state.gov, în cursul perioadei de înregistrare. Acolo veţi găsi formularul de participare (E-DV) şi informaţiile complete pentru a trimite cererea dvs. de înregistrare.

”Departamentul de Stat acceptă cereri de înregistrare NUMAI pe pagina de internet E-DV. Îi încurajăm cu tărie pe cei care doresc să participe să îşi completeze şi să îşi trimită singuri cererile de înscriere”, informează autoritățile americane.

Ambasada menţionează că este foarte important ca participanţii la program să îşi tipărească pagina de confirmare generată online şi să o păstreze. Dacă cererea a fost selecţionată, doar cu numărul unic de confirmare se poate verifica dacă o cerere de participare a fost selecţionată şi se pot obţine informaţii despre solicitarea de viză şi despre programarea la interviu.
Loteria Vizelor 2019. Cerință nouă

Există şi o nouă cerinţă, de a trimite o fotografie recentă, din ultimele şase luni, în care solicitantul să nu poarte ochelari. Cererile de participare însoţite de fotografii care au mai fost trimise în programe anterioare vor fi descalificate.

Începând cu data de 1 mai 2018, participanţii la programul DV-2019 vor putea folosi numărul lor de confirmare pentru a verifica online pe Entrant Status Check la adresa de internet http://www.dvlottery.state.gov dacă cererea lor a fost selecţionată.

Departamentul de Stat nu foloseşte poşta electronică (e-mail) pentru a-i înştiinţa pe participanţi că au fost selecţionaţi pentru programul Diversity Visa. Informaţia este disponibilă numai pe Entrant Status Check.

Ambasada îi atenţionează pe cei care vor să se înscrie la Loteria vizelor să nu dea crezare niciunui e-mail care îi informează că au fost selecţionaţi să solicite o viză în programul DV. Aceste e-mailuri înşelătoare sunt trimise de persoane de rea credinţă cu intenţia de a obţine sume de bani sau datele personale. Guvernul american nu a trimis niciodată e-mailuri de înştiinţare a participanţilor că au fost selecţionaţi şi nici nu intenţionează acest lucru pentru programul DV-2019. Departamentul de Stat nu va solicita niciodată bani prin poştă sau servicii de tipul Western Union.

50.000 de participanţi vor fi selecţionaţi aleatoriu iar, începând cu 1 mai 2018, participanţii vor putea folosi numerele unice de confirmare, pentru a verifica dacă au câştigat, pe pagina de internet Entrant Status Check (Verificarea Statutului Înregistrării) la http://www.dvlottery.state.gov. Însă, nu toţi cei selecţionaţi vor solicita o viză sau se vor califica pentru obţinerea ei, aşadar numărul de selecţionaţi va fi mai mare. De aceea trebuie ca toţi participanţii să păstreze numărul de confirmare până în ultima zi a programului DV-2019, adică 30 septembrie 2019.

Lasă un răspuns

Top