You are here
Home > Actualitate > Un bărbat în vârstă de 64 de ani este autorul atacului armat din Las Vegas, SUTE DE RANITI PESTE 50MORTI!
loading...

Un bărbat în vârstă de 64 de ani este autorul atacului armat din Las Vegas, SUTE DE RANITI PESTE 50MORTI!

Un bărbat în vârstă de 64 de ani este autorul atacului armat din Las Vegas

Un bărbat în vârstă de 64 de ani este autorul atacului armat din Las Vegas, cel mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite. Stephen Paddock este cel care a deschis focul dintr-o cameră a hotelului Mandalay Bay, împușcând oamenii aflați la un festival de muzică. Bilanțul este unul dramatic. Cel puțin 50 de oameni au fost împușcați mortal și peste 200 au fost rănițiu.

La mai multe ore de la măcelul din Las Vegas, autoritățile au anunțat numele celui care a provocat cel mai sângeros atac din istoria Statelor Unite. Stephen Paddock, un rezident din Las Vegas, este cel care a tras cu o mitralieră asupra miilor de oameni care se aflau la festivalul de muzica Route 91.

Acesta a deschis focul dintr-o cameră de hotel aflată la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay, situat peste drum de zona în care era organizat concertul country. Șeriful din Las Vegas a declarat că acesta este „un lup singuratic”, dar și că acesta a fost împușcat mortal

O echipă SWAT a aruncat în aer ușa camerei sale de hotel pentru a ajunge la el.
Motivul atacului este în continuare cercetat. Între timp, polițiștii au reușit să dea de soția acestuia, persoană care era căutată pentru a fi audiată.

Lasă un răspuns

Top