You are here
Home > Actualitate > Horoscop, marți, 3 octombrie 2017. Taurii au o zi tensionată. Dacă sunt atenți, pot evita complicațiile ivite la locul de muncă
loading...

Horoscop, marți, 3 octombrie 2017. Taurii au o zi tensionată. Dacă sunt atenți, pot evita complicațiile ivite la locul de muncă

Horoscop, marți, 3 octombrie 2017. Taurii au o zi tensionată. Dacă sunt atenți, pot evita complicațiile ivite la locul de muncă

Horoscop 3 octombrie 2017 – Berbec

Este o nouă zi care poate deveni tensionată din nimic, cel puțin așa ți se va părea ție. Dacă ești atent, vei reuși să eviți complicațiile care pot să apară, în special la locul de muncă.

Horoscop 3 octombrie 2017 – Taur

Cei dragi trebuie să rămână în atenția ta, dar în partea bună a acestei atenții, nu să devină subiectul concentrării unor nemulțumiri pe care nici tu nu le înțelegi prea bine.

Horoscop 3 octombrie 2017 – Gemeni

În spațiul intim pot să intervină anumite tulburări, unele foarte ușor de înțeles, altele destul de ciudate. Cu multă răbdare și îngăduință, vei reuși să le clarifici pe toate.

Horoscop 3 octombrie 2017 – Rac

Te poate supăra, mai mult decât de obicei, cineva din anturajul apropiat. Dacă nu îți exprimi nemulțumirea, degeaba te aștepți să se ajungă la o soluție reală. Este esențial să comunici.

Horoscop 3 octombrie 2017 – Leu

Una dintre cele mai intense nemulțumiri din această perioadă, pe care o tot întorci pe toate părțile, zi de zi, este legată de câștiguri. Este foarte posibil să exagerezi.

Horoscop 3 octombrie 2017 – Fecioară

Contează foarte mult să nu cauți vinovați, ci soluții, împreună cu cei dragi sau cu cineva care chiar se pricepe. Să fii deschis la dialog înseamnă să vrei să găsești aceste soluții.

Horoscop 3 octombrie 2017 – Balanță

Ești conștient că îți scapă multe dintre mecanismele interioare prin care îți creezi singur probleme zi de zi. O idee bună ar fi să te informezi mai bine în legătură cu acest subiect.

Horoscop 3 octombrie 2017 – Scorpion

Ești foarte concentrat pe observarea celor cu care dorești să îți faci planuri de viitor. Problema nu e dacă sunt de încredere sau nu, ci faptul că îndoielile tale sunt o piedică reală.

Horoscop 3 octombrie 2017 – Săgetător

Te ocupi de imagine și bine faci, te afli într-un moment în care acumulezi capital pozitiv la acest capitol. Cu toate acestea, exagerările te pot consuma inutil.

Horoscop 3 octombrie 2017 – Capricorn

Ai tot timpul în vedere viitorul, dar varianta ta de viitor, la care te întorci mereu cu gândul, e cam… fixă și acest lucru nu îți aduce nimic bun.

Horoscop 3 octombrie 2017 – Vărsător

Îți faci iluzii în multe privințe. Te afunzi cu plăcere în aceste vise, crezând, în mod greșit, că nu trebuie să faci nimic concret pentru ca dorințele să ți se împlinească, ci doar să te gândești intens la ele.

Horoscop 3 octombrie 2017 – Pești

Ești invitat la generozitate, dar nu una oarecare, ci doar cea care se poate realiza printr-un schimb de idei. Partenerii au nevoie de felul în care vezi tu situația, ca să o vadă și ei mai bine.

Citeste si: Arme, muniție și explozibil găsite de poliție în locuința atacatorului din Las Vegas

Lasă un răspuns

Top