You are here
Home > Social > Simona Halep a învins-o pe Rybarikova și va juca cu Sharapova în optimi la Beijing! ACUM joacă Sorana Cîrstea
loading...

Simona Halep a învins-o pe Rybarikova și va juca cu Sharapova în optimi la Beijing! ACUM joacă Sorana Cîrstea

Simona Halep – Magdalena Rybarikova, în turul 2 la Beijing. Se joacă luni, de la 13.30, Românca a câștigat ultima dispută cu slovaca. Sorana vs Monica, la dublu.

Cîrstea – McHalle 1-3

ACTUALIZARE 12.39. După un început de meci echilibrat, în care fiecare jucătoare a reușit break-ul, Christina McHalle s-a desprins la două game-uri pe tabelă, conducând cu 3-1.
Halep – Rybarikova 6-1, 2-1 (abandon)

SETUL 2

Game 3: inevitabilul se produce și în acest set. Magdalena Rybarikova își pierde serviciul și Simona Halep trece în avantaj. Soarta partidei pare pecetluită, slovaca pur și simplu neavând forța de a face față româncei. Rybarikova acuză probleme medicale, iar un medic i-a luat tensiunea. După câteva minute, slovaca a anunțat că nu mai poate continua partida.

Game 2: Simona Halep restabilește egalitatea în acest set. Până acum, impresia este că forța româncei este pur și simplu prea mare pentru Magdalena Rybarikova, aflată mai mereu în defensivă.

Game 1: Magdalena Rybarikova își adjudecă primul game al setului secund, deși Simona Halep a condus cu 40-15 contra serviciului.

SETUL 1

Game 7: Simona Halep își face serviciul și, odată cu el, câștigă și setul. Un prim set mai dezechilibrat decât o arătau calculele hârtiei.

Game 6: Cu chiu, cu vai, Magdalena Rybarikova reușește să câștige primul game în acest set, dar soarta acestuia este pecetluită.

Game 5: Meciul seamănă cu un antrenament cu public. Rybarikova este depășită la toate capitolele de Halep, care nu joacă la potențial maxim. În ciuda faptului că totul decurge în favoarea ei, reprezentanta noastră a dat iar semne de nervozitate.

Game 4: Simona Halep nu are momentan mari probleme cu Magdalena Rybarikova și a câștigat toate cele patru game-uri disputate până acum. Slovaca pare departe de forma demonstrată la Wimbledon, unde a atins faza semifinalelor, fiind învinsă de Garbine Muguruza, viitoarea campioană.

Game 3: Al treilea game consecutiv câștigat de Simona Halep! Românca are un start de meci perfect din punct de vedere al scorului, chiar dacă jocul ei nu este la cel mai înalt nivel. În acest game a avut loc și cel mai spectaculos schimb de până acum: Rybarikova a încercat o scurtă, Halep a ajuns-o, slovaca a replicat cu un lob, Simona a ajuns mingea și a trimis-o din întoarcere în terenul adversarei, dar Magdalena a câștigat punctul cu un voleu.

Game 2: break reușit de Simona Halep, care încheie game-ul cu o lovitură superbă în lung de linie, ce o lasă fără replică pe Rybarikova. Cele două sportive au mers cap la cap în acest game, dar inspirația reprezentantei noastre a înclinat balanța.

Game 1: Simona Halep și-a făcut serviciul cu dificultate, chiar dacă a reușit și un as. Învingătoarea din această partidă va juca în optimi cu Maria Sharapova, care a învins-o astăzi pe Ekaterina Makarova în trei seturi (6-4, 4-6, 6-1).

Sorana Cîrstea – Christina McHale

Lasă un răspuns

Top