You are here
Home > Actualitate > Campionatul Mondial de gimnastică 2017. Larisa Iordache s-a accidentat grav și ratează competiția de la Montreal
loading...

Campionatul Mondial de gimnastică 2017. Larisa Iordache s-a accidentat grav și ratează competiția de la Montreal

Larisa Iordache s-a accidentat, la încălzire, chiar înainte de a intra la primul aparat din calificările la Campionatul Mondial de la Montreal, solul, şi a părăsit sala de concurs într-un scaun cu rotile.

Gimnasta a suferit o accidentare la tendon – ruptură de tendon ahilian. Larisa Iordache, favorită să ia aurul la bârnă, mai ales după evoluția de la Cupa Mondială de la Paris, trebuia să intre a doua la sol, dar după Ioana Crişan, care a fost notată cu 12.800, a intrat direct Cătălina Ponor, primind şi ea 13.266. Larisa Iordache s-a accidentat şi a părăsit sala de concurs într-un scaun cu rotile.

Campionatul Mondial de gimnastică 2017. Larisa Iordache s-a accidentat grav și ratează competiția de la Montreal

Ea urma să evolueze la toate cele patru aparate pentru calificarea în finală la individual-compus.

LIVE TEXT Campionatul Mondial de gimnastică 2017. Dramă pentru Larisa Iordache: și-a rupt tendonul la încălzire!

Calificările continuă pentru România doar cu Cătălina Ponor şi Ioana Crişan, dar niciuna nu va evolua la toate aparatele. Calificările feminine se încheie miercuri noaptea, după încă două subdiviziuni.

Larisa Iordache s-a accidentat. În trecut a avut mari probleme la câlcâi

Aflată în plină perioadă de pregătire pentru apropiatele Campionate Europene de la Cluj-Napoca, din 19 – 23 aprilie 2017, în timpul antrenamentului, Larisa Iordache a acuzat o durere la călcâiul piciorului drept. În urma investigaţiei medicale, RMN-ul a indicat o inflamaţie a fasciei plantare, motiv pentru care a fost recomandată o pauză de două săptămâni.

Larisa Iordache a ratat o mare parte a sezonului 2016, inclusiv Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, tot din cauza unei accidentări la călcâi.

Lasă un răspuns

Top