You are here
Home > Actualitate > Ambasadorul Republicii Belarus: Voi ajuta la stabilirea unor contacte directe între Brăila și Belarus
loading...

Ambasadorul Republicii Belarus: Voi ajuta la stabilirea unor contacte directe între Brăila și Belarus

Ambasadorul Republicii Belarus în România, Andrei Grimkievich, aflat, joi, într-o vizită oficială la Brăila, a declarat că va ajuta la stabilirea unor contacte directe între Brăila și Belarus, în vederea realizării unei relații de cooperare în mai multe domenii de activitate.

„Am venit în Brăila, pentru că orașul reprezintă o oportunitate, este o regiune frumoasă. Au fost prezentate oportunități de colaborare de ambele părți și dorim să se stabilească o relație de cooperare cu orașul și județul Brăila, în mai multe domenii de activitate, precum comerț, cultură, agricultură și orice alte oportunități. Am constatat mare deschidere din partea autorităților din Brăila și voi ajuta la stabilirea unor contacte directe între Brăila și Belarus”, a declarat Andrei Grimkievich.

Acesta a precizat că este prima sa vizită în Brăila.

„Sperăm că ofertele se vor concretiza mai târziu, iar oamenii de afaceri să participe la întâlnirile comitetelor interguvernamentale și a comisiei de lucru bilaterală. Prima întâlnire, sperăm să aibă loc în noiembrie, în domenii precum agricultura și comerțul. Apoi, se pot dezvolta pe mai departe alte idei de afaceri și cooperare bilaterală”, a adăugat ambasadorul din Belarus.

Lasă un răspuns

Top