You are here
Home > Actualitate > Uite 9 motive pentru a te bucura de viață
loading...

Uite 9 motive pentru a te bucura de viață

După acest articol vei dori să trăiești din nou.

1. Ești un campion!
Ești singurul spermatozoid, din cei 120 – 600 de milioane, care a reușit să ajungă la ovul. Realizezi măcar câți concurenți ai avut în această cursă? Și, ai câștigat!

2. Este util să înjuri!
Psihologul american Reinhard Aman, a efectuat, timp de 14 ani, un studiu prin care a constatat că: „Controlul furiei poate provoca grave boli psihice și fizice – ulcere stomacale, migrene, erupții cutanate, depresie, nevroză și chiar atac de cord. Înjurăturile reprezintă un mijloc de eliberare a încărcăturii emoționale. Mai ales pentru oamenii inteligenți care nu abuzează de această tehnică la domiciliu”. Mai mult, înjurăturile sunt recunoscute drept instrument al limbajului care te ajută să-ți exprimi mai precis gândurile și sentimentele.

3. Jocurile pe calculator ne fac mai inteligenți!
Psihologii de la Universitate Cornell din New York, au constatat că nivelul de IQ în rândul tinerilor de astăzi este de 25 de ori mai mare față de generația bunicilor lor. „Jocurile pe calculator dezvoltă perseverența, viteza de gândire și învățare” – consideră doctorul în psihologie de la Universitatea din Newcastle. Acum vei avea conștiința împăcată când te vor prinde weekendurile în fața calculatorului.
„Fericirea – stare bună a sănătății și memorie slabă.” Ernest Hemingway

4. Exercițiile Kegel îmbunătățesc erecția!
În 1948, ginecologul american Arnold Kegel, lucrând asupra problemei de incontinență urinară, a dezvoltat un set de exerciții pentru mușchii pelvieni. Nici nu s-a așteptat că va intra în istorie ca omul care a inventat rezolvarea problemelor de erecție. S-a dovedit că puterea și durata experiențelor sexuale atât masculine, cât și feminine, depind de capacitatea de a controla în mod conștient acești mușchi.
Complexul include trei exerciții. Iar dacă crezi că ai nevoie de ele, este suficient să le pui în aplicare.

5. Dacă citești acest articol, ești mai fericit decât 75% din populația Pământului!
Potrivit ONU, 75% din populație nu dispune de frigidere, paturi și chiar de un acoperiș decent deasupra capului. Dacă acest lucru ți se pare sumbru, gândește-te că în trecut procentul populației asigurate era și mai mic.

6. Dacă nu am fi avut sprâncene și gene…
… apa s-ar fi scurs direct în ochi.
„În viață există atât de puține bucurii, dacă nu am lua în considerare problemele altor oameni.” Eugene Kashcheev

7. Optimiștii trăiesc mai mult
Specialiștii de la Clinica Mayo (Minnesota) au descoperit că optimiștii supraviețuiesc mai mult decât pesimiștii. Nici mai mult, nici mai puțin: cu 19 % mai mult. Poate acest fapt nu este unul de care să ne bucurăm, dar, cu siguranță este un îndemn să acționăm. Vrei să trăiești mai mult? Începe să te bucuri din acest moment.
„Un om vesel este cel care și-a rupt piciorul, dar se bucură că nu și-a rupt gâtul.” Evan Essarts

8. Există o mulțime de femei și bărbați frumoși!
Un motiv destul de întemeiat pentru a fi fericiți. Un lucru care bucură ochii și sufletul.

9. Ești viu!
Încă ești în viață, nu?

Lasă un răspuns

Top