You are here
Home > Actualitate > Un medic homeopat din Constanța, acuzat că a violat trei fetițe, condamnat la închisoare
loading...

Un medic homeopat din Constanța, acuzat că a violat trei fetițe, condamnat la închisoare

Un medic homeopat din Constanța, acuzat că a violat trei fetițe, condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare

Medicul homeopat Victor Emanuel Boț, acuzat că a violat trei fetițe, a fost condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare, au decis, definitiv, judecătorii Curții de Apel Constanța.

Instanța l-a condamnat inițial pe Victor Emanuel Boț la patru ani și două luni de închisoare cu executare pentru diuă infracțiuni de act sexual cu un minor și o acuzație de corupere de minori. Curtea de Apel Constanța a decis, vineri, schimbarea încadrării juridice și condamnarea medicului homeopat la 11 ani și 4 luni de închisoare. Totodată, instanța a dispus ca Victor Emanuel Boț să plătească daune morale de 3.500 de euro și daune morale de 10.000 de euro.

Medicul este acuzat că, în anul 2015, a obligat o fetiță de 13 ani să-i facă sex oral, chiar în cabinetul său, copilul fiindu-i pacient.

În același mod i-a căzut victimă, în anul 2016, și o fetiță de 11 ani.

„Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în data de 16.05.2016, în timp ce persoana vătămată I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla la tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul inculpatului, acesta, profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, a constrâns-o pe aceasta să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial în vagin, fără a-i provoca deflorarea”, spun procurorii

Tot în anul 2016, medicul s-a dezbrăcat în fața unei fetițe de 7 ani și și-a expus organele genitale în fața copilei.

Lasă un răspuns

Top