You are here
Home > Actualitate > Părinții se împăcaseră deja cu gândul că O VOR PIERDE! Fata a deschis ochii și ce A SPUS i-a lăsat FĂRĂ CUVINTE
loading...

Părinții se împăcaseră deja cu gândul că O VOR PIERDE! Fata a deschis ochii și ce A SPUS i-a lăsat FĂRĂ CUVINTE

Părinții se împăcaseră deja cu gândul că O VOR PIERDE! În timp ce începuseră pregătirile de înmormântare, fata a deschis ochii și ce A SPUS i-a lăsat FĂRĂ CUVINTE

De când se știe, Abby Furco, fata de 10 ani, s-a luptat cu nemilosul cancer. Mititica a fost diagnosticată cu leucemie în 2011, când avea numai 4 ani. Atunci medicii le-au spus părinților că există numai 20% șanse de supraviețuire.

„Am fost devastați”, spune Patty Furco, mama lui Abby. „Practic ni s-a spus că va muri, existau șanse foarte mici.”, a continuat femeia.

În următorii 6 ani, familia a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o ajuta pe Abby și pentru a-i putea o oferi o viață bună, Fata a trecut printr-un transplant de măduvă, sedinte de chimioterapie și i s-a administrat un tratament experimental.

„Am înconjurat-o tot timpul cu multă dragoste pentru că știam că o putem pierde în orice moment. Erau clipe în care nu știam dacă va mai rezista, avea atâtea infecții care puteau deveni fatale. Tot ce puteam face era să o vedem cum luptă și încearcă să supraviețuiască”, spune Patty.

În octombrie 2013 a apărut o mică speranță. Abby își terminase tratamentele și pentru un an întreg a reușit să fie un copil normal: mergea la școală, la antrenamente de fotbal și intrase într-un grup de cercetași. Din păcate, anul viitor, în septembrie, cancerul a reapărut și a fost mult mai grav ca înainte. „Abby nu se putea mișca deloc și abia reușea să mai vorbească”, își amintește mama.

A primit un alt transplant de măduvă în Februarie 2015, dar după numai 15 zile corpul ei a început să respingă măduva primită. În următoarea lună rinichii ei au început să cedeze. A fost mutată la terapie intensivă iar medicii le-au spus părinților că dacă renunță la dializă fata va mai trăi doar 2 zile. Era timpul să își ia la revedere de la fiica lor.

„Doctorii ne-au spus că era timpul să o lasăm să plece, era trează doar o oră în fiecare zi”, a spus Patty. „Am început să ne pregătim celelalte fiice pentru moartea ei”.

Bunicii fetei au luat primul avion și au venit pentru a-și spune rămas bun. Apoi au început sarcina inimaginabilă de a-i planifica înmormântarea, să-i aleagă sicriul și muzica pe care o vor pune.

Apoi a avut loc un miracol – Abby s-a trezit.

„Ea ne-a spus:”Am de gand sa traiesc atat de mult „, a reamintit Patty.

„Nu am putut să credem”, a adăugat ea, „în câteva zile, săptămâni, luni, ea a început să meargă și să devină mai puternică. Este un miracol absolut. ”

Medicii sunt de acord – nu există absolut nimic medical care să explice recuperarea lui Abby.

„Am ajutat-o ​​să ajungă acasă. Dar când am început să dăm înapoi, luându-i tratamentele ea a început să se însănătoșească din ce în ce mai mult”, a spus medicul lui Abby, medicul pediatru hematolog și oncolog Jacob Wessler.

„Ea a avut coborâșuri și coborâșuri, dar dacă continuă pe această cale, ea ne va face să arătăm ca niște nebuni!”, A adăugat el. „Ea a sfidat toate previziunile medicilor.”

Abby este acum în remisie și primește steroizi de două ori pe zi. Prognosticul ei rămâne incert, însă familia ei este plină de speranță. Trăiesc la maxim fiecare zi și se bucură de fiecare moment prețios pe care îl au cu Abby.

„Am văzut-o murind și revenind la viață”, a spus Patty. „Acum privim spre viitor”.

Ai fost uimit de recuperarea miraculoasă a lui Abby? Distribuiți și tu această minune!

Lasă un răspuns

Top