You are here
Home > Actualitate > Aproximativ 8.000 de tineri din diferite țări au defilat la Moscova în cadrul unei parade cu accente sovietice FOTO
loading...

Aproximativ 8.000 de tineri din diferite țări au defilat la Moscova în cadrul unei parade cu accente sovietice FOTO

Aproximativ 8.000 de tineri din diferite țări au defilat sâmbătă, pe ploaie, în centrul Moscovei, în cadrul Festivalului mondial al tineretului și studenților, o manifestare înființată în 1949 de către țările din Blocul de Est, relatează AFP.

Citeste si: Doi români eroi la Londra. Au oprit un jaf: ”Unul i-a pus piedică, celălalt l-a legat”

Purtând drapele, tinerii, proveniți în principal din universitățile moscovite, au defilat de-a lungul râului Moscova prin fața unui public format în majoritate din persoane în vârstă.

Potrivit site-ului de internet al organizatorilor, circa 30.000 de tineri din 150 de țări urmau să participe la paradă, dar, potrivit AFP, participanții erau între 7.000 și 8.000.

Parada se înscrie în cadrul Festivalului mondial al tineretului și studenților, o manifestare înființată în 1949 de către organizații de tineret ale țărilor din Blocul de Est. Cea de-a 19-a ediție va debuta duminică la Soci (sud), în prezența președintelui rus, Vladimir Putin.

Citeste si: MARE ATENȚIE!!! Ce boli poți să iei dacă pupi icoanele din biserică. Avertismentul este cât se poate de SERIOS.

Lasă un răspuns

Top