You are here
Home > Actualitate > Era sărac lipit pământul și nu avea unde să doarmă. Cu doar 60 de dolari și-a construit o casă ecologică și deosebită! Ce își poate dori mai mult? Imagini spectaculoase cu interiorul casei!
loading...

Era sărac lipit pământul și nu avea unde să doarmă. Cu doar 60 de dolari și-a construit o casă ecologică și deosebită! Ce își poate dori mai mult? Imagini spectaculoase cu interiorul casei!

O căsuță de hobbit, ecologică și foarte ieftină – ce ne putem dori mai mult? Omul care a construit-o ne arată că putem obține un cămin frumos, cu ceva efort și multă imaginație.

Citeste si: MARE ATENȚIE!!! Ce boli poți să iei dacă pupi icoanele din biserică. Avertismentul este cât se poate de SERIOS.

Un bărbat din satul Mirny, din Belarus, a reușit să construiască o căsuță incredibilă cu o sumă infimă.

Era sărac lipit pământul și nu avea unde să doarmă. Cu doar 60 de dolari și-a construit o casă ecologică și deosebită! Ce își poate dori mai mult? Imagini spectaculoase cu interiorul casei!

Casa rotundă este făcută din lut amestecat cu paie și din lemn – soluția nu este nici pe departe revoluționară, ba din contră, a fost folosită în trecut în România și într-o mulțime de alte țări.

Are în jur de 45 de metri pătrați – deci chiar confortabilă.

Citeste si: Un grup de țigani din România TERORIZEAZĂ un oraș din America! Aruncă gunoi peste tot, își fac nevoile în stradă, nu respectă regulile de circulație, distrug lucruri în magazine și ucid găinile

Ce e mai important – omul a cHeltuit doar 60 de dolari pentru materiale. Și asta pentru că majoritatea materiei prime a luat-o gratis de pe terenul său.

Încălzirea se face cu ajutorul unei sobe.

Firește, acesta este un refugiu pentru un hobbit modern. Pentru o casă cu toate utilitățile dorite nu rămâne decât să mai cheltuiem niște bani în plus.

Citeste si: România blochează negocierile pe Brexit. Reacția președintelui VIDEO

 

Lasă un răspuns

Top