You are here
Home > Actualitate > Veste excelentă de la autorități. Milioane de români vor fi scutiți de aceste plăți
loading...

Veste excelentă de la autorități. Milioane de români vor fi scutiți de aceste plăți

Românii care au salarii mai mici de 2.900 de lei primesc o veste excelentă de la autorități. Plafonul până la care consumatorii sunt considerați vulnerabili și scutiți de la plata comisioanelor bancare pentru conturi curente și tranzacții asociate a fost dublat la două salarii minime brute.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Decizia a fost luată de către deputații din Comisia de Buget, Finanțe și Bănci, iar raportul acestora urmează să fie trimis plenului Parlamentului pentru aprobare.

Dacă președintelui Iohannis promulgă documentul, măsura se va aplica de la începutul anului viitor. Potrivit Libertatea, directiva are ca scop principal să crească accesul populației la serviciile de plată, în condițiile în care doar 6 din 10 români au un cont bancar, iar ANPC și Parlamentul au adăugat o serie de gratuități, îndeosebi pentru consumatorii vulnerabili.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Lasă un răspuns

Top