You are here
Home > Actualitate > Atenție! LIDL tocmai a făcut anunțul! Dacă ați cumpărat acest produs, returnați-l imediat
loading...

Atenție! LIDL tocmai a făcut anunțul! Dacă ați cumpărat acest produs, returnați-l imediat

Retailerul Lidl Romania face un anunt important catre toti clientii. Astfel, persoanele care au făcut cumpărături în acest supermarket trebuie să știe că dacă au achizitionat un anumit produs ar trebui sa il returneze imediat, urmand să primească banii inapoi.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Este vorba despre un detector de fum la care s-au descoperit deficiente, motiv pentru care produsul a fost retras din magazine.

Care este explicația

Totodată, LIDL România a anunțat că cei care au cumpărat acest produs îl pot returna conerciantului chiar dacă nu pot prezenta bonul fiscal pe care l-au primit la achiziție. Mai mult decât atât, toti compărătorii își vor primi banii înapoi.

Citeste si: SOC: O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ S-A ARUNCAT ÎN GOL DE PE CATEDRALA SAINT PAUL ÎN FAŢA TURIŞTILOR

„În cadrul verificărilor s-a constatat că anumite aparate declanșează alarma, în cazul izbucnirii unui foc, prea târziu față de prevederile normelor și produce un zgomot insuficient. În acest mod este posibil ca avertizarea clientului să nu se poată face la timp”, se arată în Formularul de notificare pentru notificarea produselor periculoase autoităților de către producători și distribuitori.

Iată mai jos mesajul complet:

„SC LIDL Discount SRL a notificat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor despre decizia de retragere voluntara a produsului „Detector de fum JB-S02”, furnizor UNI-ELEKTRA (numar de produs 113099). Motivul retragerii consta in faptul ca la anumite detectoare s-a constatat declansarea alarmei cu intarziere, iar zgomotul produs este insuficient. Pana la constatarea deficientelor, operatorul economic a comercializat un numar de 2.970 de bucati. Consumatorii care au achitizitionat aceste produse trebuie sa le returneze comerciantului, urmand sa primeasca contravaloarea achitata. Nu este obligatorie prezentarea bonului fiscal”, au transmis reprezentantii Lidl.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Lasă un răspuns

Top