You are here
Home > Actualitate > Din îngrijitoare a devenit amantă ocazională a unui italian invalid și hoață: ”Mi-a furat chiar și chiuveta de la baie”
loading...

Din îngrijitoare a devenit amantă ocazională a unui italian invalid și hoață: ”Mi-a furat chiar și chiuveta de la baie”

O româncă este acuzată că a estorcat de bani un italian de 57 de ani, invalid, care o angajase să îl îngrijească.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Aceasta l-ar fi forţat şi ameninţat să-i dea cecuri în alb și bani în numerar, relatează NewsRomania.net.

Femeia se angajase ca îngrijitoare la Vetralla, provincia Viterbo. Italianul a povestit în sala de judecată cum a evoluat relația dintre ei.

Citeste si: SOC: O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ S-A ARUNCAT ÎN GOL DE PE CATEDRALA SAINT PAUL ÎN FAŢA TURIŞTILOR

”Mi-a prezentat-o în 2012 fostul prieten al fiicei mele. Sufăr de singurătate și invaliditatea mea totală mă făcea să mă simt rău: aveam nevoie ca cineva să se ocupe de mine. În toate sensurile”, a povestit italianul, potrivit NewsRomania.net.

Acesta a precizat că românca a intrat în casa lui ca îngrijitoare, dar relația lor a evoluat.
”A intrat în casa mea ca îngrijitoare. Dar uneori am mers dincolo de simpla afecțiune care ne lega. Dincolo de mângâieri și ciupituri”, a explicat italianul.

Acesta a precizat că au stabilit potrivit un salariu de 250 de euro și o compensație de 50 de euro pentru fiecare prestație sexuală.

” Dar banii nu îi ajungeau niciodată: după o vreme a început să ceară mai mulți. Voia să-i dau numerar și să semnez pentru ea cecuri în alb. Chiar și sub amenințare”, a mai spus acesta, precizând că femeia ar fi dus în casă niște amici care ”m-au bătut și îmbrâncit”.

”Am pierdut totul, am datorii și conturi de acoperit – a încheiat bărbatul. Am rămas fără nimic: când am alungat-o din casă a luat cu ea chiar și chiuveta de la baie”, le-a mai relatat acesta judecătorilor, potrivit NewsRomania.net.

Lasă un răspuns

Top