You are here
Home > Actualitate > Baba Vanga: dacă vezi acest copac, rupe 3 crenguțe și ține-le în casă. Vei face bani tot anul!
loading...

Baba Vanga: dacă vezi acest copac, rupe 3 crenguțe și ține-le în casă. Vei face bani tot anul!

Ce trebuie sa faci ca sa ai bani, sa nu te mai plangi de situatia financiara? Baba Vanga oferea cateva sfaturi interesante despre cum indepartam belsugul si ce putem face ca sa il atragem in viata noastra.

Citeste si: SOC: O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ S-A ARUNCAT ÎN GOL DE PE CATEDRALA SAINT PAUL ÎN FAŢA TURIŞTILOR

Despre Baba Vanga și profețiile ei a auzit mai toată lumea, ba chiar s-au scris și numeroase cărti despre predicțiile acesteia.

Celebra clarvazatoare din Bulgaria a lasat in urma ei o serie de povete despre cum trebuie sa traim corect ca sa fim lipsiti de primejdii. Una din principalele probleme ale oricarui om, indiferent de locul din care provine, este banul. Fara bani nu putem face multe din lucrurile banale precum sa ne hranim.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Sfaturi de la Baba Vanga aducatoare de noroc

Clarvazatoarea care a prezis atentatele din 11 septembrie de la Turnurile Gemene din America a crezut cu tarie in superstitiile de mai jos.

1. Nu strange cioburile dupa ce ai spart o farfurie. Se spune ca blidurile stricate pot aduce fisuri in viata. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizeaza culesul maruntisului de pe asfalt.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

2. Tine crengi de soc in casa. Aceasta planta este aducatoare de noroc si lasa raul la pragul casei tale. Asa ca oricine vine in locuinta ta cu intentii rele, nu va reusi sa aduca energiile negative.

3. E foarte important ca la trezire sa nu cobori din pat cu piciorul stang. Se spune ca daca nu te trezesti cu dreptul vei pierde multi bani in acea zi.

4. Pastreaza in buzunar o moneda tip talisman a unui stat vecin. Se spune ca vei primi bani din toate tarile, inclusiv bancnote straine.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

5. Baba Vanga mai spunea ca daca pui sare la toate pervazurile vei strange bani cu lopata tot anul. Sarea trebuie lasata tot timpul pe pervaz, iar daca o sufla vantul cand deschizi geamul, trebuie stransa cu grija cu matura.

6. Nu lasa bucati de paine pe masa. Firmiturile aduc numai pagube materiale.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

7. Ca sa te feresti de cheltuieli neprevazute, e bine sa ingropi oglinda sparta in pamant. Daca stai la casa, e bine sa ingropi cioburile in cel mai apropiat sant al casei.

8. Nu da niciodata bani marunti celor sarmani. Baba Vanga spunea ca riscam sa cadem si noi in saracie daca facem asta.

Citeşte şi: Alt Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost înjunghiate tot la Persons Green

Lasă un răspuns

Top