You are here
Home > Actualitate > Cu acest truc simplu, aragazul va fi ca nou! Ai nevoie doar de un singur produs
loading...

Cu acest truc simplu, aragazul va fi ca nou! Ai nevoie doar de un singur produs

Aragazul este coșmarul oricărei gospodine care petrece mult timp în bucătărie și își surprinde familia cu tot felul de bunătăți.

Aragazul este locul în care se adună foarte multe bacterii, deoarece grăsimea scursă, umiditatea și resturile de mâncare sunt condiții ideale pentru dezvoltarea germenilor și a bacteriilor.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Ochiurile de aragaz par a fi cele mai sensibile la mursărire încât, de multe ori, nu reușim să le curățăm suficient nici cu cele mai scumpe soluții chimice din comerț.

Există o metodă foarte simplă care nu doar că ne scutește de efortul fizic, dar cu rezultate mult mai bune, în comparație cu prafurile sus amintite. Cele care nu au încercat încă acest procedeu ar trebui să nu mai stea pe gânduri,

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Puneți fiecare ochi de aragaz într-o pungă vidată, de tip ziploc, în care ați presărat puțin praf de amoniac si apă caldă. Lăsați să acționeze peste noapte. După doar 24 de ore, fără niciun efort, capacele de aragaz sunt curate-lună.

Atenție, trebuie sa te asiguri inainte ca bucataria să fie bine ventilată pentru că mirosul de amoniac este periculos si poate provoca ameteli si senzatii de lesin.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

La fel puteți face și cu grătarul aragazului, în cazul în care găsiți o pungă suficient de mare, care poate fi închisă ermetic.

Încă un truc, la fel de simplu vă și lustruiește ochiurile de aragaz, la fel, fără ca voi să depuneți vreun efort.

Adăugați în punga închisă ermetic o pastă din bicarbonat de sodiu și apă oxigenată. Grăsimea va avea un dușman în plus, iar obiectele metalice vor căpăta strălucire, făcând aragazul să arate la fel ca atunci când l-ați cumpărat.

De asemenea, tacâmurile, tăvile, vasele de gătit, bateriile de lavoar, chiuvetele, hotele de aragaz sau suprafeţele unor aparate electrocasnice din inox au nevoie de îngrijire speciala pentru un aspect impecabil. Citește mai mult despre cum cureți bucătăria.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Lasă un răspuns

Top