You are here
Home > Actualitate > Dr. Leon Dănăilă dezvăluie una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Sfaturile pe care ar trebui să le urmăm fiecare!
loading...

Dr. Leon Dănăilă dezvăluie una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Sfaturile pe care ar trebui să le urmăm fiecare!

Medicul român de care lumea a uitat în ultimii ani, readus acum în atenția publicului, ne dă o mulțime de sfaturi despre cum ar trebui să ne trăim viața pentru a ține departe bolile.

Neurochirurgul Leon Dănăilă a văzut până la 84 de ani multe și susține că boli precum cancerul pot fi prevenite, iar metodele nu sunt cele pe care le găsim peste tot.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Profesorul a vorbit deschis despre acest subiect în mai multe emisiuni de televiziune.

Făceam treaba cum răsărea soarele. Vara uneori stăteam la umbră. Au fost nopți in care am dormit pe camp. Cu metodele moderne care exista care pot vindeca anumite cancere.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

La ora actuala nu se stie daca se le bombardezi cu chimioterapie sau sa le operezi. Ele se multiplica foarte rapid. Se poate vindeca sau durata unui bolnav cu cancer se poate prelungi foarte mult.

Imunoterapia inseamna un om optimist, imunitatea lui creste. Starea depresiva scade imunitatea organismului. Eu nu am vazut tratament naturist sa vindece cancerul. Pentru a preveni cancerul trebuie sa faci ce-ti place”, a mărturisit dr. Dănăilă într-o emisiune la Antena Stars.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Articolul continuă după recomandări:

Neurochirurgul Leon Dănăilă susține că tratamentele naturiste nu scapă pe nimeni de cancer, dar cu o alimentație sănătoasă și pozitivism, orice boală poate fi ținută la distanță.

Sănătatea este influențată de gândirea pozitivă și de autosugestie

Într-un interviu dat miercuri pentru Doctorul Zilei, profesorul Leon Dănăilă a afirmat că sănătatea este influențată de gândirea pozitivă și de autosugestie.

”O boala este formată 50% din stare organică și 50% din stare psihică. Oamenii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, pe când cei pesimiști se îmbolnăvesc mult mai repede. O stare depresivă poate duce până la cancer, uneori”, a spus reputatul doctor în interviul citat.

Academicianul Leon Dănăilă are la activ peste 40.000 de operații pe creier, iar experiența sa profesională se întinde pe mai bine de o jumătate de secol. La cei 84 de ani ai săi, academicianul Leon Dănăilă este mai în formă ca niciodată.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Lasă un răspuns

Top