You are here
Home > Actualitate > Acesta este cel mai sănătos fruct din lume. Conţine substanţe miraculoase
loading...

Acesta este cel mai sănătos fruct din lume. Conţine substanţe miraculoase

Poate fi folosit ca medicament, dezinfectant şi preparat cosmetic, puteţi să îl mâncaţi, să beţi sucul stors din el şi să extrageţi „ulei esenţial” din coaja lui…În plus, cercetătorii de la Universitatea din Baltimore au descoperit că este cel mai sănătos din lume!

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Potrivit studiilor oamenilor de ştiinţă, lămâia este fructul miraculos, care conţine substanţe mai puternice decât chimioterapia. Cercetătorii au arătat, într-un studiu publicat în 2011, că sucul de lămâie este folosit în prevenirea cancerului.

Unul din cei mai mari producători de medicamente din lume a relevat, după testele de laborator efectuate timp de 20 de ani, începând din 1970, faptul că extractul de lămâie distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar şi pancreas, potrivit EVZ.ro.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

„Gustul este plăcut şi nu produce efectele oribile ale chimioterapiei”, au subliniat oamenii de ştiinţă.

Potrivit studiului, compuşii chimici ai lămâii sunt cu mult mai eficienţi în tratarea cancerului decât unele medicamente utilizate în mod normal chimioterapie, pentru încetinirea creşterii celulelor canceroase.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Cercetătorii subliniază că uimitor este faptul că acest tip de terapie cu extract de lămâie distruge numai celulele maligne canceroase şi nu afectează celulele sănătoase.

În plus, lămâile sunt eficiente împotriva paraziților interni şi a viermilor, reglează tensiunea arterială, combat stresul şi tulburările nervoase.

Tot specialiştii sunt cei care ne sfătuiesc să nu omitem faptul că lămâile sunt sursa perfectă de vitamina C: o felie are 2 calorii, 0 grasimi si 0 fibre

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Lasă un răspuns

Top