You are here
Home > Actualitate > Andreea Bănică, despre vaccinare: ”Simt că este datoria mea de mamă să trag un semnal de alarmă”
loading...

Andreea Bănică, despre vaccinare: ”Simt că este datoria mea de mamă să trag un semnal de alarmă”

Într-o postare pe blogul său, cântăreața Andreea Bănică a scris care este părerea ei despre vaccinarea copiilor și a atras atenția asupra faptului că imunizarea e o necesitate pentru orice copil. Vedeta a ținut să precizeze și că cei doi copii ai săi au făcut toate vaccinurile obligatorii și opționale și a atras atenția că este inadmisibil să îți bați joc de viața unor oameni care au încredere în părerea ta și să riști dreptul la viața al unor persoane deoarece, fără să ai pregătire, îți arogi opinii periculoase.

Citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Iată mai jos postarea Andreei Bănică:

Mi-au atras atenția discuțiile despre vaccinuri care au împărțit lumea în două tabere, de ceva timp. Peste tot în lume opiniile sunt diferite, dar pentru o țară europeană în anul 2017, în România, proporția este periculoasă și în dezacord cu media țărilor dezvoltate. Îmi vine foarte greu să cred ca sunt printre noi oameni care se cred mai deștepți decât medici care au învățat și au studiat toată viața acest domeniu.

Citeşte şi: Caz șocant în Marea Britanie: Asistentă româncă, terorizată de vecini.

Simt că este datoria mea de mamă, în primul rând, să trag un semnal de alarmă. Atunci când ești persoană publică și știi că poți influența foarte multe persoane care te iau ca reper ai o datorie morală de a te asigura că ceea ce transmiți nu le face rău celor care te urmăresc. Este inadmisibil să îți bați joc de viața unor oameni care au încredere în părerea ta și să riști dreptul la viața al unor persoane deoarece, fără să ai pregătire, îți arogi opinii periculoase.

Vaccinul este o metodă de prevenție și tratament medical care a îmbunătățit semnificativ calitatea vieții oamenilor. Este cel mai important pas pentru a preveni bolile și epidemiile! Este responsabilitatea părinților să prevină îmbolnăvirea copiilor! Mi se pare normal ca părinții să fie informați așa cum trebuie pe această temă și să ia toate măsurile pentru a asigura copiilor imunizarea de care au nevoie.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Da, este este adevărat că nu sunt adepta medicamentelor luate la întâmplare, pentru orice durere sau în cantitate foarte mare, însă vaccinul pentru un copilaș mic și neajutorat este o necesitate! Ori de câte ori este nevoie sau observați că ceva nu e în regulă cu puii voștri, consultați un medic! Citiți continuarea pe blogul Andreei Bănică. 

Lasă un răspuns

Top