You are here
Home > Actualitate > Ce i-a scris o amantă unei neveste înșelate
loading...

Ce i-a scris o amantă unei neveste înșelate

A fost amantă timp de 6 ani, dar se săturase de acest statut, așa că i-a trimis o scrisoare nevestei înșelate. Iată mesajul complet:

”Eu sunt femeia aceea pe o urăști, pentru care folosești cuvinte urâte, cea care “sparge căsnicii”. Mie îmi place să cred că sunt un “plasture” pentru relații. De cate ori soțul tău este rănit, eu sunt plasturele care îi alină durerea și îl ajută să se vindece.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Nu m-am gândit niciodată ca o sa ajung “cealaltă femeie” pentru o perioadă așa de mare (șase ani). Mereu am fost pricepută în a transforma lămâile pe care mi le-a aruncat viața în limondă așa că m-am gândit ca aș putea să te ajut să întelegi de ce bărbatul tău te-a înșelat.

Citește și: VIDEO: Otrava pe care o bei în fiecare zi. Crezi că nu îți face niciun rău însă îți distruge oasele

Chiar dacă nu ma crezi, miezul problemei nu este sexul. Bărbatul caută ca soția lui să-i fie și mamă, și iubită și psiholog.

Când mă gândesc la sa îi fii mamă, nu mă gândesc la cicăleli, îmbranceli, împins de la spate, ci la îngrijire, la încurajare, la insuflat de încredere. Când mă gândesc la iubită, mă gândesc la femeia de care s-a îndrăgostit, care i-a dat fluturi în stomac, femeia pe care a dorit-o. Fii femeia de dinainte de căsătorie, de ea s-a îndrăgostit! Când mă gândesc la să-i fii psiholog, mă gândesc că trebuie să-l asculți cu adevărat. Nu-ți închide urechile, dacă ești supărată! Un psiholog bun te ascultă și e obiectiv!

Citește și: Cum poți afla care sunt afecțiunile de care suferi. Urmărește-ți trăsăturile feței! 

Eu și soțul tău petrecem mult timp împreună fără să avem relații intime. Ne întâlnim la un pahar de vin roșu, discutăm știrile și ne bucuram de prezența celuilalt. Atât!

Știu că e o doar o chestiune de timp până te vei schimba și el se va întoarce la tine. Voi găsi alți bărbați răniți pentru care să fiu plasture. Poate viața asta nu e perfecta pentru unii, dar pentru mine e.

Cum poți scăpa de mine? Citește și folosește sfaturile mele.

Încă ceva. Sfaturile mele funcționează dacă soțul tău s-a căsătorit din dragoste. Dacă motivul pentru care te-a făcut soția lui este dragostea, atunci întotdeuna există șanse ca el să se întoarcă.„

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Lasă un răspuns

Top