You are here
Home > Actualitate > Mesajul INCREDIBIL al soției lui Horia Brenciu dupa ce s-a aflat că are un copil adoptat
loading...

Mesajul INCREDIBIL al soției lui Horia Brenciu dupa ce s-a aflat că are un copil adoptat

Dupa ce presa a scris ca Horia Brenciu are un copil adoptat, nevasta artistului a lasat o postare pe Facebook extrem de emotionanta. Alice Dumitrescu Brenciu a scris pe reteaua de socializare gandurile sale, provocata de una dintre prietenele virtuale.

“Toma… nu e sange din sangele meu. E suflet din sufletul meu. Tu stii!”, a scris Alice Dumitrescu Brenciu. Horia si Alice mai au doi copii in afara de micutul Toma. E vorba de trei fete pe nume Andreea, Maria si Mina.

“Toma este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume”
„Toma este baiatul nostru. Are 2 ani si 6 luni. Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat si la fotbal si extrem de iubitor.

Este dragostea noastra si a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare si ne-a dat acest dar minunat, pe lânga celelalte trei fete. Mina si Toma sunt de nedespartit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat si-i multumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a marturisit recent artistul.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Lasă un răspuns

Top