You are here
Home > Actualitate > OROARE ÎN ITALIA! Cine sunt cei doi tineri români ucişi cu bestialitate şi azvârliţi pe câmp. Motivul odioasei crime este HALUCINANT
loading...

OROARE ÎN ITALIA! Cine sunt cei doi tineri români ucişi cu bestialitate şi azvârliţi pe câmp. Motivul odioasei crime este HALUCINANT

O crimă îngrozitoare a şocat ieri Italia! Doi tineri români, care lucrau ca păstori și aveau în grijă peste 500 de oi, la o înălțime de 2.700 metri, în zona lacului Serrú, aproape de Ceresole Reale, Torino, au fost ucişi cu cruzime, la această oră fiind în desfăşurare o amplă acţiune de găsire a asasinilor.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Ciro Andretta, un bătrân care locuiește în apropierea locului unde s-au petrecut oribilele fapte, a povestit pentru La Stampa ceea ce a auzit în noaptea de luni spre marți, după miezul nopții.

„Nu le-am văzut, dar cred că au fost două sau trei (mașini – n.r.). Am crezut că sunt cuplurile care se retrag în zonă pentru a avea intimitate. Dar două sau trei care pornesc în grabă cu scârțâit de cauciucuri e imposibil”, spune bătrânul italian, potrivit rotalianul.com.

Dacă s-a întâmplat așa, aceia erau asasinii conaționalilor noștri.

Citește și: VIDEO: Otrava pe care o bei în fiecare zi. Crezi că nu îți face niciun rău însă îți distruge oasele

Mai întâi, criminalii au dat foc rulotei și l-au omorât cu bestialitate pe Doru Constantin Olaru în mijlocul turmei de oi.

Apoi l-au vânat pe Costel Calinciuc pe câmp pe care l-au omorât la circa 500 de metri distanță de Doru Olaru. Amândoi uciși cu lovituri violente aplicate cu un baston sau un obiect asemănător la nivelul capului, lovituri care au provocat spargerea craniilor practic.

Carabinierii sunt convinși că este vorba de o răzbunare, scrie sursa citată. Atât de convinși încât au început să-i interogheze pe toți cunoscuții celor doi români uciși, începând de la proprietarul turmei de oi și apoi continuând cu alți păstori din zonă dar și localnici.

Citește și: Cum poți afla care sunt afecțiunile de care suferi. Urmărește-ți trăsăturile feței! 


Doru Constantin Olaru

„Nu aveau dușmani, erau băieți foarte buni”, a declarat proprietarul turmei de oi, Franco Pognant. El a fost cel care a anunţat dispariția păstorilor români, fiindcă nu mai reușea să-i contacteze la telefon.


Costel Calinciuc

Ultimele postări publicate de cei doi tineri români pe Facebook au fost în seara de luni. Apoi, nimic … A doua zi a apărut un mesaj de condoleanțe într-un comentariu la o postare publicată de Costel Calinciuc.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Lasă un răspuns

Top