You are here
Home > NEWS > Articole > Elevă de liceu, şantajată de fostul iubit cu poze INDECENTE pe Facebook! Ce i-a cerut tânărul în schimbul fotografiilor
loading...

Elevă de liceu, şantajată de fostul iubit cu poze INDECENTE pe Facebook! Ce i-a cerut tânărul în schimbul fotografiilor

O elevă în vârstă de 17 ani, elevă a unui liceu din Târgu Jiu, a fost şantajată de fostul iubit cu poze indecente pe Facebook.

Seara trecută, Gheorghe Constantin, tânărul de 18 ani care a şantajat-o pe fată, a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Eleva Colegiului Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu s-a plâns poliţiştilor că fostul iubit o şantajează cu poze indecente pe care i le-a trimis în timpul relaţiei pe care au avut-o.

Oamenii legii au organizat o prindere în flagrant.

Citește și: Cum poți afla care sunt afecțiunile de care suferi. Urmărește-ți trăsăturile feței! 

„La data de 23 octombrie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, sub supravegherea procurorului de caz și în colaborare cu lucrători din cadrul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui tânăr de 18 ani, din orașul Bumbești Jiu, bănuit de infracțiunea de șantaj. Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o tânără de 17 ani, din orașul Tismana, despre faptul că, în ultimele trei zile, ar fi fost șantajată de fostul său prieten, de 18 ani, din orașul Bumbești Jiu, constând în faptul că, după terminarea relației, tânărul ar fi amenințat-o că va posta pe o rețea de socializare, fotografii în care ea apare îmbrăcată sumar, determinând-o în acest fel să-i remită 400 de lei, pentru a renunţa la acţiunea sa”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Lasă un răspuns

Top