You are here
Home > NEWS > Articole > Atitudine scandaloasă într-un spital din România. Un pacient în stare gravă a fost lăsat să zacă întins pe podeaua spitalului,
loading...

Atitudine scandaloasă într-un spital din România. Un pacient în stare gravă a fost lăsat să zacă întins pe podeaua spitalului,

Scene halucinante au fost filmate pe holul Spitalului Judetean din Tulcea. Imaginile postate pe o retea de socializare surprind o realitate socanta. Un pacient care zace pe holul spitalului este complet ignorat de cadrele medicale.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Mai mult, o femeie de serviciu spala nepasatoare podeaua, fara a acorda cea mai mica atentie barbatului intins pe jos la doar cativa centimetri fata de ea.

”Nu pot sa cred ca este cineva cu o lipsa asa de mare de umanitate incat sa lase pe cineva intr-o suferinta reale. Este vorba de un pacient care s-a prezentat de sute de ori in ultimul timp la camera de garda. Acesta este consumator de etanol si alte substante, cu un cimportament foarte agresiv.”, a declarat Tudor Nastasescu, managerul Spitalului Judetean Tulcea.

Sursa: stirilekanald.ro

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Lasă un răspuns

Top