You are here
Home > NEWS > Educational > Carmen Dan a depus o plângere BOMBA la DIICOT împotriva „mortului lui Dragnea”
loading...

Carmen Dan a depus o plângere BOMBA la DIICOT împotriva „mortului lui Dragnea”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Romică Părpălea, cunoscut drept ”mortul lui Dragnea”.

”Am depus o plângere pentru denunț calomnios” a spus Carmen Dan, după o declarație a lui Romică Părpălea pe scările DNA. Ea a afirmat că ”în spatele lui sunt alte interese, în special politice”. Carmen Dan a subliniat că nu-l cunoaște pe Romică Părpălea. ”Este clar că atât timp cât domnul nu este o persoană cunoscută mie, trebuie să spună pe ce se bazează declarațiile pe care le-a dat” a mai afirmat Carmen Dan.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Ministrul de Interne a afirmat că e vorba despre șantaj, obstrucționarea organelor penale, grup infracțional organizat.

Carmen Dan a subliniat: ”Era evident că sunt la pachet cu dl Dragnea”. Ea a adăugat: ”Eu cred că acest domn este un instrument care servește interese, în principal politice”.

Întrebată dacă e un instrument al DNA, Carmen Dan a răspuns: ”Nu știu, nu fac altfel de afirmații”. Cât despre probele pentru șantaj, a afirmat că există și că poate avea acces la ele oricine. Sursa: dcnews.ro

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top