You are here
Home > Social > media > Este SIDA o invenție a unor cercetători menită să depopuleze planeta?
loading...

Este SIDA o invenție a unor cercetători menită să depopuleze planeta?

O boală pentru care nu există încă leac și care până în prezent a omorât peste un milion de persoane, se pare că a fost creată în laborator în scopul de a depopula planeta. În anul 2016, un număr de 36,7 milioane de oameni erau infectați cu HIV/SIDA.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Această boală a secolului, SIDA, are drept cauză general acceptată virusul HIV(Virusul imunodeficienței umane) descoperit(creat) de americanul Robert Gallo. Acesta este omul din spatele creării SIDA . Acum câțiva ani, în cadrul unei conferințe, doctorul american a mărturisit că boala a fost produsă pentru depopularea umanității.

O scurgere recentă de informații declasificate sugerează că HIV ar fi fost creat de un laborator de cercetare al armelor biologice din cadrul guvernului SUA în anul 1989. Acest fapt, nu dovedește că HIV a fost creat pentru a fi o armă biologică.

Citeste si: Poți să ghicești care este cea mai tânară femeie din fotografie? Iată care este răspunsul corect

Biologul rus Jakob Segal a propus o teorie conform căreia SIDA poate fi realizată cu ușurință în laborator. Ceea ce această teorie propune conform informațiilor recent dezvăluite este că SIDA poate fi ușor făcută de om. Dovezile justificative sunt furnizate de faptul că Visna și HTLV-I seamănă remarcabil cu proprietățile structurale ale virusului SIDA. Informațiile scurse recent, sugerează că cercetătorii biologici încă din anul 1989 încearcau să exploreze posibilitățile acestor două virusuri. Segal susținea că asemănările dintre HIV și cele două virusuri nu pot fi explicate prin intermediul unui proces natural al mutațiilor sau evoluției. El considera că HIV ar fi putut fi realizat doar din cele două virusuri contopite prin procese realizate de om.

Teoriile anterioare privind originea SIDA de la maimuțele africane au fost infirmate în nenumărate rânduri de cercetători. Ei au arătat că virusul Visna cu care erau infectate acestea, poate fi fatal pentru oi, dar nu poate afecta oamenii. Segal credea că potențialul virusului Visna care afectează ființele umane în mod fatal ar putea fi atins numai prin intermediul unui nou retrovirus uman inventat.

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top