You are here
Home > Actualitate > Dolj: Trei tineri suspectaţi de comiterea a 14 furturi în mai puţin de o lună, prinşi de poliţişti
loading...

Dolj: Trei tineri suspectaţi de comiterea a 14 furturi în mai puţin de o lună, prinşi de poliţişti

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Băileşti au identificat trei tineri, cu vârste curpinse între 15 şi 19 ani, toţi din municipiul Băileşti, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe, ei fiind duşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

Trei tineri cu vârste cuprine între 15 şi 19 ani au fost prinşi de poliţiştii doljeni după ce în luna octombrie au pătruns în 14 locuinţe din Băileşti, profitând de faptul că proprietarii erau plecaţi în străinătate, de unde au furat televizoare, ceasuri şi băuturi alcoolice, prejudiciul ridicându-se la 25.000 de lei.

Anchetatorii au stabilit că în mai puţin de o lună, cei trei, profitând de faptul că mare parte din proprietarii locuinţelor unde au comis faptele erau plecaţi în străinătate, au pătruns prin efracţie în 14 case din Băileşti, unde au furat televizoare, ceasuri şi băuturi alcoolice, prejudiciul ridicându-se la 25.000 de lei.

Oamenii legii au reuşit să recupereze 10 din cele 14 televizoare furate şi toate ceasurile, bunurile respective urmând să fie restituite proprietarilor.

Poliţiştii au mai stabilit că cei trei au încercat să vândă televizoarele prin intermediul unui localnic, punând anunţuri pe mai multe platforme online.

Tinerii de 18 şi 19 ani au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Mai vezi pe aceiasi tema atac terorist: UPDATE – Un bărbat a intrat cu maşina pe o pistă de biciclete în Manhattan. Opt persoane au fost ucise şi 11 rănite. Incidentul, considerat terorist. Reacţia lui Trump. Cine este atacatorul. El susţine că a acţionat în numele ISIS. FOTO, VIDEO

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top