You are here
Home > Actualitate > In Dâmboviţa: Trei tineri, reţinuţi după ce au sechestrat şi violat o femeie pe care au cunoscut-o pe Facebook
loading...

In Dâmboviţa: Trei tineri, reţinuţi după ce au sechestrat şi violat o femeie pe care au cunoscut-o pe Facebook

Trei tineri din judeţul Dâmboviţa au fost retinuti, iar poliţiştii şi procurorii cer arestarea lor preventivă sub acuzaţia că au sechestrat si violat o femeie pe care unul dintre ei o cunoscuse pe Facebook.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, cei trei bărbaţi, cu vârste de 20 si 21 de ani, sunt audiaţi de procurori miercuri după-amiază, fiind retinuţi într-un dosar în care sunt acuzaţi de lipsire de libertate şi viol.

Anchetatorii au stabilit că unul dintre ei a cunoscut pe Facebook o tânără în vârstă de 21 de ani şi, după ce au discutat o perioadă în mediul online, bărbatul i-a dat întâlnire. Cei doi s-au întâlnit în seara zilei de 30 octombrie în localitatea Băleni, iar bărbatul a obligat-o pe tânără să urce în autoturismul în care se aflau cei doi prieteni ai săi, femeia fiind obligată să aibă relaţii sexuale cu toţi trei.

Miercuri, cei trei tineri vor fi duşi în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Mai vezi pe aceiasi tema atac terorist: UPDATE – Un bărbat a intrat cu maşina pe o pistă de biciclete în Manhattan. Opt persoane au fost ucise şi 11 rănite. Incidentul, considerat terorist. Reacţia lui Trump. Cine este atacatorul. El susţine că a acţionat în numele ISIS. FOTO, VIDEO

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top