You are here
Home > Actualitate > REVOLTĂTOR! Un bătrân și-a legat câinele de șinele unei căi ferate pentru ca acesta să fie călcat de un tren! Cazul bătrânului care a dat dovadă de o cruzime fără margini!
loading...

REVOLTĂTOR! Un bătrân și-a legat câinele de șinele unei căi ferate pentru ca acesta să fie călcat de un tren! Cazul bătrânului care a dat dovadă de o cruzime fără margini!

Acest caz incredibil a avut loc în județul Neamț, iar bărbatul din poze a fost surprins de către câțiva trecători pe lângă calea ferată, care au observat ce făcea respectivul.

Persoana în cauză se săturase de animalul său, iar ca metodă de a scăpa de câine, s-a gândit să-l lege de șinele unei căi ferate pentru ca acesta ulterior să fie călcat de un tren.

A venit pregătit cu un lanț special foarte puternic, pe care câinele nu era în stare să-l smulgă. Totul s-a petrecut în una din comunele județului, mai exact comuna Podoleni.

În timp ce bărbatul lega lanțul, câțiva trecători au văzut ce are de gând să facă această persoană, s-au alarmat și au salvat bietul câine din mâinile bărbatului.

Din fericire acest caz nu s-a finisat cu moartea câinelui, doar datorită oamenilor care au venit în grabă să elibereze animalul.

Aceste fotografii au fost postate pe una din rețelele de socializare, în care se poate observa cazul sfâșietor prin care trece acest animal nevinovat.

Imaginile au devenit virale, după ce mai multă lume l-a cunoscut pe bărbatul fără inimă, ce a ales să-și pună propriul câine într-o astfel de capcană, iar comentariile erau doar negative în adresa acestui om.

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top