You are here
Home > NEWS > Articole > S-A SPÂNZURAT în fântână! O femeie din Bihor și-a găsit soţul atârnat de o sfoară în puţul fântânii, după ce bărbatul îi spusese că merge să ia apă
loading...

S-A SPÂNZURAT în fântână! O femeie din Bihor și-a găsit soţul atârnat de o sfoară în puţul fântânii, după ce bărbatul îi spusese că merge să ia apă

O femeie din Bihor și-a găsit soțul atârnat de o sfoară în puţul fântânii, după ce bărbatul îi spusese că merge să ia apă.

S-A SPÂNZURAT în fântână! O femeie din Bihor și-a găsit soţul atârnat de o sfoară în puţul fântânii, după ce bărbatul îi spusese că merge să ia apă

Tragedia s-a petrecut, marți dimineață, în localitatea bihoreană Copăcel, unde un sătean de 58 de ani şi-a luat viaţa, spânzurându-se în fântâna din curtea casei.

Bărbatul, care băuse fără măsură în noaptea de luni spre marţi, a ieşit din casă spunându-i soţiei că merge să ia apă din fântână. Văzând că nu se întoarce, femeia s-a dus să îl caute, găsindu-l fără suflare, atârnat de o sfoară în puţul fântânii, scrie ebihoreanul.ro.

Deşi s-a grăbit să-l scoată şi a sunat imediat la 112, soțul ei nu a mai putut fi salvat. „Medicii au încercat să-l resusciteze, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a explicat şeful SMURD – UPU Bihor, Hadrian Borcea.

Circumstanţele exacte în care a murit bărbatul vor fi elucidate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care au deschis un dosar în acest caz pentru moarte suspectă.

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top