You are here
Home > Actualitate > Uber confirmă că suspectul în atentatul de la New York a fost unul dintre şoferii săi
loading...

Uber confirmă că suspectul în atentatul de la New York a fost unul dintre şoferii săi

Uber a confirmat că bărbatul suspectat că a intrat cu o camionetă pe o pistă de biciclete în apropiere de World Trade Center (WTC) şi a ucis opt persoane a fost unul dintre şoferii companiei, relatează The Associated Press.

Sayfullo Saipov, în vârstă de 29 de ani, a trecut de o verificare a istoricului pentru a deveni şofer Uber şi a condus în mod activ pe platforma sa timp de peste şase luni, a anunţat Uber într-un comunicat.

Între timp, Saipov a fost interzis pe aplicaţia Uber.

Compania a precizat că a contactat autorităţile pentru a le acorda întregul ajutor şi că ”examinează în mod agresiv şi rapid” istoricul suspectului la Uber.

Uber se declară ”îngrozită de acest act de violenţă fără sens”.

Un oficial american la curent cu ancheta a declarat că Saipov este uzbek şi a venit în Statele Unite în 2010.

Mai vezi pe aceiasi tema atac terorist: UPDATE – Un bărbat a intrat cu maşina pe o pistă de biciclete în Manhattan. Opt persoane au fost ucise şi 11 rănite. Incidentul, considerat terorist. Reacţia lui Trump. Cine este atacatorul. El susţine că a acţionat în numele ISIS. FOTO, VIDEO

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top